Jump to content
Sign in to follow this  
adostar

Deflectoare De Aer

Recommended Posts

Ma asteptam sa faca masina mai lata deflectoarele de aer :) .

 

Alte modele mai sunt? Sau alte culori?

 

Eu altfel mi le imaginam, si vedeam matizu lat cat un mercedes =))

Oricum, par practice si din cate am auzit de la voi, chiar sunt practice :)

Share this post


Link to post

Astea sunt cele coreene, nu stiu cum sunt cele poloneze si dupa cum am inteles e singura nuanta, dar nu vad ce-ti trebuie alta pentru ca astea se potrivesc la orice culoare a masinii.

Edited by dreamlike

Share this post


Link to post

Eu am puse pe Matizul meu paravanturi de acest gen si sunt mai late si prinse cu adeziv. Nu fac zgomot si ma indoiesc ca pot fi "imprumutate" prea usor!

 

P.S.: Sunt mai late decat cele din poze!

 

P.S.: Sunt foarte bune la fumatori, sunt bune atunci cand mergi cu nitzica viteza si lasi geamul intre deschis pe marimea paravantului ... si mi se pare ca dau si bine pe matizar!

post-1821-1139068590_thumb.jpg

post-1821-1139068603_thumb.jpg

Edited by Liberatore

Share this post


Link to post

Si care-i diferenta dintre astea si cele cu 3 posturi mai sus? :-?

Share this post


Link to post

Parca parca sunt mai late ... Nu stiu! Or fi la fel! ... Culoarea e diferita :D :P :)

Share this post


Link to post

Dap ... probabil ca da! La mine sunt puse de vreo 2 ani si nu au fost probleme cu adezivul de nici un fel pana acum si nici nu a tras nimeni de ele!

Edited by Liberatore

Share this post


Link to post

Sfatul meu este sa le lipesti pe o vreme favorabila! Cu toate ca a spus cineva ca le-a pus pe frig, nu spun ca nu il cred, dar nu e recomandat! Si eu vreau sa pun una alta la exterior la masina, dar astept vremea buna!

Share this post


Link to post

Eu observ ca paravanturile astea nu incep din fata ( de unde incepe geamul mic ) . Si eu am impresia ca majoritatea curentului pe acolo se face . Paravanturile astea sunt mai mult sa nu-ti ploua in masina decat pentru curent . Iar curentul care deranjeaza pe sofer este cel la nivelul ochilor/urechilor/gatului , care nivel incepe exact de unde va spun si anume din dreptul oglinzii de mai jos . Ele trebuiau sa inceapa de jos de tot si apoi sa urce . Am avut si eu pe berlina si pe mine initial ma incomodau la oglinda , dar la voi nu-i nici o problema , ca aveti oglinda distantata de usa si nu-i in dreptul geamului mic . Voi le-ati prins de exteriorul usii sau cu cleme si pe interior ? Eu am inteles ca nu sunt recomandate cele cu cleme pentru geamurile electrice ( pentru ca se strica macaraua electrica ) si eu imi caut pentru Scufita mea ,dar nu gasesc modelul cu prindere cu auto-adeziv pe exterior .

Share this post


Link to post

Ziua buna all! I am new here! Imi dau si eu cu parerea! Eu am montate paravanturi (deflectoare de aer) cu adeziv pe Matiz! Sunt fixe si stau de ceva timp acolo! Sunt benefice pentru mine, mai ales pentru faptul ca sunt fumator si pentru motivele enumerate mai sus de Adostar! Insa, este si un dezavantaj, cel putin la mine ... Dupa 60 km/h incepe sa se auda un gen de huruit la cel din stanga care creste pe masura ce creste viteza .. probabil aerul care se izbeste face acel zgomot! Chiar zilele trecute am mers cu Matizul .. pe langa Iasi ( spre Letcani - cei din Iasi stiu) cu 140 km/h ... si zgomotul era insuportabil aproape la acea viteza! Asta e ..

Edited by lordcalibras

Share this post


Link to post

Nu le-am montat inca, dar am mers cu alt tico care are deflectoare si nu se aude nici un fel de zgomot. am mers maxim 100 km/h, nu 140km/h ?!

Share this post


Link to post

Or fi ale mele de vina ... nu zic ca nu! Oricum ... avantajele primeaza si sunt multumit de ele!

Share this post


Link to post

eu am mers pe autostrada si cu 150 max , pot sa spun ca se aude dar este suportabil ...chiar nu ma deranjeaza ...se aude f putin !!! acuma depinde la matiz ...poate ca le-ai prins un pic stramb ...

Share this post


Link to post

Da ... e foarte probabil sa fie din cauza deflectoarelor mele cu toate ca sunt puse foarte corect si nu sunt fisurate sau ceva ... naiba stie ... oricum nu le dau jos! :) .. M-am obisnuit cu zgomotul!

Share this post


Link to post

Subscriu la ce a zis Topser. La mers constant 120 numai atunci le auzi daca cauti asta in mod special. :)

Share this post


Link to post

Mai oameni buni voi nu vedeti ca aveti masini diferite ??? Unul are Matiz si unul Tico !!! La Matiz se aude acel suierat poate exact din cauza a ce am spus si eu , adica nu incep de jos , ci mai de sus si lasa aerul sa treaca pe sub ele .

Share this post


Link to post

Matizul are si un zgomot specific la viteze mari. Spre exemplu la peste 100 nu poti merge cu geamul doar deschis un pic, pentru ca apare un fenomen de rezonanta suparator.

Share this post


Link to post

Am vazut si un alt model de paravant din acesta, care porneste de la baza geamului ... poate acela nu se aude asa, insa e de prost gust design-ul, parerea mea, proprie si :D personala :D .. Pentru Matiz sunt ...

Share this post


Link to post
Eu observ ca paravanturile astea nu incep din fata ( de unde incepe geamul mic ) . Si eu am impresia ca majoritatea curentului pe acolo se face . Paravanturile astea sunt mai mult sa nu-ti ploua in masina decat pentru curent . Iar curentul care deranjeaza pe sofer este cel la nivelul ochilor/urechilor/gatului , care nivel incepe exact de unde va spun si anume din dreptul oglinzii de mai jos . Ele trebuiau sa inceapa de jos de tot si apoi sa urce .

 

Subscriu la ce spune acest domn si anume ca deschiderea geamurilor laterale in timpul mersului este limitata datorita faptului ca deflectoarele incep din zona superioara a geamului. Este un mic inconvenient.

Share this post


Link to post
Dupa 60 km/h incepe sa se auda un gen de huruit la cel din stanga care creste pe masura ce creste viteza .. probabil aerul care se izbeste face acel zgomot! Chiar zilele trecute am mers cu Matizul .. pe langa Iasi ( spre Letcani - cei din Iasi stiu) cu 140 km/h ... si zgomotul era insuportabil aproape la acea viteza! Asta e ..

 

Normal, pentru ca au si functie antiradar ! :tongue:

 

Restul... e tacere... :lavolan:

Share this post


Link to post

[ La Matiz se aude acel suierat poate exact din cauza a ce am spus si eu , .

 

Monteaza-le una linga alta .Nu lasa aceea distanta [aprox.4 cm]intre ele.Daca pui putin suflet le poti potrivi perfect.Am montat unui prieten conform indicatilor primite,iar la viteza de 100 km./ora se auzea acel suierat.Eu le-am montat pe al meu fara aceea distanta si nu se aude nici un sunet suspect.

Share this post


Link to post

Cum adica una langa alta? La mine sunt dintr-o bucata ... sau la ce te referi?

Share this post


Link to post
Cum adica una langa alta? La mine sunt dintr-o bucata ... sau la ce te referi?

Am luat de la Nicu B.un set deflectoare aer poloneze daca bine retin,continind 4 piese;2 partea dreapta si 2 partea stinga;se monteaza pe portiera fata ,spate in stinga, dreapta.

Share this post


Link to post

Si la mine sunt 4 piese. 2 pentru portierele fata si 2 pentru portierele spate! Sunt puse corect ... chiar la mm sunt puse si cum am zis si mai sus, nu sunt fisurate sau alte alea! Cred ca asa se aude pur si simplu aerul cand se izbeste in ele. Plus ca modelul meu nu sunt ca cele de la N. Barbu! Nu sunt poloneze ale mele si se prind pana la geamul mic ... nu coboara in jos pe latura geamului mic! Oricum, nu ii grav, m-am obisnuit cu zgomotul! Iti da senzatii :D :P

 

P.s.: Ale mele sunt exact ca cele ale lui Dreamlike, exact ca cele din pozele pe care le-a postat in paginile acestui topic, numai ca sunt alta culoare (pag. 3 parca).

 

P.s.: In afara de zgomot, sunt ok! Nu le-as da jos pentru nimic in lume! Sunt multe avantaje daca le ai puse!

Edited by lordcalibras

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...