Jump to content
Sign in to follow this  
nbd

Zgomot Fata Matiz

Recommended Posts

Da, asa e si la mine, chiar si cu doua degete misc foarte usor motorul. M-am uitat la acei suporti (nu am vazut decat doi) si par buni. Daca nu erau asa de scumpi, ii schimbam oricum. Partea mai nasoala e ca daca vibreaza foarte rau, chinuie traseul de evacuare/racordul flexibil, care la mine e cam pe duca, mai precis imbinarea saxofon (sau cum s-o numi) cu toba mijloc.

Share this post


Link to post

Al 3-lea suport e sub cutie, langa roata stanga (daca virezi maxim stanga cred ca se vede). Si la mine e pe duca acel racord flexibil de la evacuare(asa se numeste). Cel putin acea sarma impletita e cam distrusa la capete, cum voi vedea urme de negreala pe langa racord (semne de perforatie) il voi schimba.

Share this post


Link to post

O sa ma uit mai cu atentie la toate.

Racordul e OK la mine, dar imbinarea prinsa cu doua suruburi, dintre toba mijloc si teava cu catalizator, nu stiu cum mai stau acolo, sunt coapte.

Share this post


Link to post

Am niste pocnituri la accelerare si la franare.am crezut ca am ceva in portbagaj care se da de pereti.am scos tot si am dat o tura.zgomotul persista

Share this post


Link to post

La mine s-a "rezolvat", 100% e de la etrierii care zbarnaie. Daca apas putin frana, zgomotul dispare.
@calin: La Matizul meu vechi, la fel pateam si am gasit surubul din poza slabit. Nu stiu daca aia e rezolvarea ca l-am vandut cu el asa. Dar poti verifica daca sunt suruburile stranse in ambele parti. Alta poza mai buna nu am gasit.

post-36075-0-61319700-1466596912_thumb.jpg

Edited by vrazvanc

Share this post


Link to post

S-ar putea sa sune de acolo ca asa se aude cam in zona aia

Poza ta e in fata langa scut,nu?

Share this post


Link to post

Cum te uiti la poza, fata masinii este in dreapta.

Suruburile alea sunt pe "lonjeroane", in ambele parti.

Share this post


Link to post

Etrierii pot fi "stapaniti" si nu mai trancane daca se fixeaza cu arcuri (de la acceleratie Dacia), se prinde un capat de suportul aerisitorului de la etrier, se trece arcul dupa telescop si apoi celalalt capat se prinde tot de aerisitor. Nu mai trancane nimic, sistemul de fanare nu este afectat absolut deloc.

Edited by Nicu001

Share this post


Link to post

Pocniturile nu sunt din fata ci din spate.de 2 zile umblu cu portbagajul gol golut sa nu se balangane ceva.interesant e ca pocniturile se aud doar dupa ce merg cativa km.am dus masina la service dar nu au gasit nimic pentru ca nu au auzit nimic.asta pentru ca au mers foarte putin cu ea.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...