Jump to content
Sign in to follow this  
CT_ZDB

Martor Indicator Presiune Ulei

Recommended Posts

O am de un an, am bagat 3500 in ea , iar fostul proprietar inca 2500, in afara de consumabile, ulei filtre, ce le schimb cand trebuie. In dacie bagam atat in cativa ani :wallbanger: :wallbanger: :wallbanger: , iar ea se strica incontinuu... desi nu inteleg ce se mai strica, ca aproape totul e nou

Share this post


Link to post

Eu sunt de parere sa nu te "ineci la mal" si sa verifici macar manocontactul (se poate face cu aer comprimat cu un pistol pt. umflat pneurile la care ai conectat o valva veche aruncata pe la atelierele de vulcanizare plus un circuit cu bec de putere mica, LED sau AVOhmetru). E pacat sa ii dai "talpa" asa, fara sa afli cauza.

Share this post


Link to post

Salutare! Am si eu o problema de ceva timp si nu i am gasit rezolvarea..la punerea contactul nu se aprinde becul martorului ulei iar masina porneste greu si lung la automat, iar uneori la punerea contactului cand becul martorului de ulei se aprinde masina porneste la sfert, mentionez ca de cele mai multe ori la rece nu se aprinde martorul de ulei la punerea contactului, uleiul a fost schimbat acum aproximativ 2000 km iar scurgeri de ulei nu am deloc(cel putin pete de ulei sub masina nu gasesc)..ce poate avea? Este vorba de un Cielo 96.

Edited by AllegroS

Share this post


Link to post

Posibil a fi manocontactul (senzorul) defect sau colmatat cu depuneri de ulei. Ar trebui verificat daca acest manocontact nu comanda si pompa de benzina, prin identificarea a cate fire vin la mufa lui. Pompa de benzina bazaie la punerea contactului?

Share this post


Link to post

Pompa de benzina a fost schimbata acum 3 saptamani si da, bazaie la punerea contactului..

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...