Jump to content
Sign in to follow this  
usurelumihai

Parbriz Matiz Si Luneta Spate

Recommended Posts

Am schimbat parbrizul la firma la care s-a interesat colegul alex_dj (merci de "pont"), între timp s-a ieftinit, este 177,99 lei; în ţara vecină, de unde vine este 11200 de forinţi: http://www.autouvegbazis.hu/szelvedo/eurocode/3006AGNBLX De la noi nu dau link, să nu se considere reclamă.

În Militari, unde am fost prima dată, au fost total neserioşi, deşi mi-au spus la telefon când să mă duc cu maşina pentru montaj, când am ajuns m-au amânat pe altă zi, pe motiv că nu e timp (eu ajunsesm la 10 dimineaţa şi eram dispus să stau până la 3-4 când li se termină programul, numai să nu mai pierd şi altă zi). Drept urmare am mers la Ploieşti, aceeaşi firmă, personal total diferit, recomand.

:rolleyes:

Share this post


Link to post

Am schimbat parbrizul la firma la care s-a interesat colegul alex_dj (merci de "pont"), între timp s-a ieftinit, este 177,99 lei; în ţara vecină, de unde vine este 11200 de forinţi: http://www.autouvegb...code/3006AGNBLX De la noi nu dau link, să nu se considere reclamă. Drept urmare am mers la Ploieşti, aceeaşi firmă, personal total diferit, recomand.

:rolleyes:

 

Acum, in tara vecina nu am drum, dar la Ploiesti am si m-as duce si eu daca ne dai si noua "pontul"...:-)) O crapatura de 5 cm pornita dintr-o piatra in stanga a ajuns in iarna asta pana in partea dreapta a parbrizului si vine ITP-ul...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...