Jump to content
Sign in to follow this  
danutz_defectu

Motoare opel pe cielo-espero

Recommended Posts

actele de austria nu le-am vazut,doar din ce mi-a zis cel de la care am cumparat masina.in acte am motorul de opel c20ne si pe masina am motorul de daewoo de 1998cm.am cautat si motorul dupa cod dar nu l-am gasit in progam la unix.masina mea are abs,bordul diferit fata de alte daewoo espero,cheie cu cip de pornire,imobilizator

 

Share this post


Link to post

Motorul daewoo de 2 litri 8v ce a echipat varianta de top de espero seamana (daca nu e chiar identic) cu c20ne opel.

 

Masina aia are toate sansele sa fi venit asa din fabrica. Pe langa motorul de 2 litri mai avea abs, airbag sofer, consola imitatie mahon, ceasuri bord diferite (cred ca vitezometrul e gradat doar pana la 200 printre altele) si tavita sub climatizare.

 

Ps Daewoo se numeste c20le din cate am vazut la o rapida.

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

asa venit ea din fabrica,dar ce nu-mi place la ea e ca nu are discuri de frana pe spate.acum eu vreau sa o vand ca nu o mai prea pot tine,nu o pot folosi zi de zi,in caz ca descurc cu bani si imi m-ai cumpar un avion de dacie sa am de plimbare toate ziua nu o mai dau

Share this post


Link to post

Motorul de pe Daewoo e produs de GM divizia Holden Australia,copie identica c18 c20ne,dar unele sunt non euro,adica fara sonda lambda,convertor catalitic si debitmetru.

 

C20le si c20ne au 1998 cm3,c20le 164 Nm la 2600 rpm si c20ne 174~170 Nm la 2600 rpm,si putere 85 kw ~87 pentru c20ne si 76,6 pentru c20le.

RC c20le 8.8:1,c20ne 9.2:1

Ambele au 86 mmx86mm

 

Cutii de viteza F13 si F16.

Daewoo cielo=opel kadett espero=ascona.

 

Si favoritul meu C20GET 1998 rc 8-8.5:1 86mmx86mm,adica un motor necomprimat de daewoo se poate transforma intr-un motor turbo usor,nu ieftin! dar se poate.

 

Orice schimb de motor se poate deopotriva tehnic, dar legal nu!

Share this post


Link to post

Buna seara! Desi titlul este de motoare de Opel pe Cielo, ca sa nu mai deschis alt topic pun aici intrebarea. Se da o Nexia 1996 cu motor in 16 valve care acum este defect. Intrebarea este daca si cum se poate pune un motor de Cielo GL/GLE in 8 valve. Ca daca este usor sa facut acest transplant as cauta un motor bun si as prefera solutia asta in locul repararii. Multumesc!

Edited by cristidavid

Share this post


Link to post

Pune-i tot un motor 16V cu acelasi cod. Nu trebuie sa mai schimbi ECM, instalatie electrica, ambreiaj, cutie viteze etc.

Share this post


Link to post

a zis bine cris06,pune-i motor stock identic. E si mai usor de trecut in carte noua serie la rar. Scapi de omologare

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...