Jump to content
Sign in to follow this  
boty

Catalog Piese

Recommended Posts

Salutare!

Am un Cielo din 1995 coreean "in intretinere"(adica maica-mea il strica si eu umblu sa-l repar :D ) si m-am impotmolit in gasirea codurilor pentru doua repere. Din start spun ca nu-s amator de Parts Mall si mai stiu eu ce piese similare. Am niste amici care comercializeaza piese aftermarket, dar Cielo-ul nu e prezent foarte bine prin programele de cautat piese. Ce am gasit in Tecdoc, adica piviot, placute, rulmenti, capete de bara, au fost ok. Dar mai aveam nevoie de doua seturi de garnituri de etrieri, modelul vechi, si cele de pe acolo nu erau ce cautam. Deci caut codul OEM eventual pentru garniturile de la etrieri, mai ales alea exterioare cu insertia metalica imi trebuie, si pentru bucsele de pe bratele care fixeaza puntea spate. Gasisem intr-un catalog de Lemforder ceva, am comandat-o, dar am constatat ca-i diametrul un pic mai mare decat trebuia, asa ca am amanat inlocuirea.

Am tot cautat pe forum si n-am gasit nimic, pe net la fel. Sau macar sa-mi indicati care model de Kadett e cel mai apropiat ca si piese de Cielo-ul asta, ca sa caut pe programul lor piesele.

Share this post


Link to post

Salutare,

Am gasit acest site, cu compatibiliatea si producatorii de piese, poate va este de ajutor unora : www.yoyopart.com/oem/7320418/daewoo-96296645.html

A doua problema, daca mai are cineva catalogul de piese pentru nubira 1, PM va rog. As avea nevoie de el, stiu ca este si pe net, dar l-as vrea pe calcul meu.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...