Jump to content
Sign in to follow this  
maresmo

Probleme Incalzire Nubira

Recommended Posts

Salut,

Acum ca a venit frigul am constatat ca am o problema cu incalzirea la masina. In urma cu o luna am schimbat uleiul si filtrele, inclusiv filtrul de polen. Iar acum ca a venit frigul constat ca masina baga caldura dar numai pe partea stanga a masinii, mai exact in orice pozitie as muta sursa de caldura, nu vrea sa bage decat in stanga. Daca pun pe parbriz, baga pana la jumatate , daca pun pe picioare la fel numai pe partea stanga etc.

De asemenea creste si nivelul apei foarte greu, adica ajunge la jumatate cam in 50 de minute de functionare a masinii, din experientele de pana acum stiu ca porneam motorul si pana dadeam zapada de pe masina (15-20 de minute), apa deja era la jumatate.

 

Acum , poate pun o intrebare prosteasca, dar ma gandesc filtrul ala de polen ar putea avea vreo legatura? Se poate monta in alta pozitie decat cea in care trebuie? De la ce poate fi problema?

Nu stiu inainte de venirea frigului daca se intampla acelasi lucru pentru ca puneam caldura pe 1 dar nu simteam vreun deranj atata timp cat temperatura ambientala era ok.

 

Multumesc

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...