Jump to content

 


Photo
- - - - -

Turometru Care Nu Indica


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dannizap83

dannizap83

    Forumist

  • Membru
  • 10 posts
  • Din:Bucuresti
  • Auto:Chevrolet
  • Model:Cruze
  • An:2010
  • Nr. Inmatr.:Not Yet

Posted 09 October 2016 - 13:15

Buna ziua dragi posesori de Cruze. De ceva vreme Cruze ul meu 1.8 -141 cp din 2010 cu aproape 50 000 km la bord are un comportament ciudat. Dupa anumite drumuri, care nu au neaparat un criteriu anume, adica mai lungi sau mai scurte, turometrul, chiar si in mers, decide sa ramana blocat la 0 antrenand dupa sine erori in bord ca TC off si ESP off. Bineinteles ca, pentru a fi si mai derutant, dupa oprirea motorului erorile dispar si comportamenul este complet aleator. Mentionez ca in momentul in care turometrul pica pe 0 masina nu pare a mai avea aceeasi putere, accelerarea fiind greoaie. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, dar daca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi as fi tare incantat caci serviceul in FR e al naibii de scump si macar sa merg macar cu un reper tehnic.

#2 ches

ches

    Forumist

  • Membru
  • 1287 posts
  • Din:Bucuresti
  • Auto:Chevrolet
  • Model:Epica/ Spark
  • An:2007/ 2011
  • Nr. Inmatr.:LMT si AVA

Posted 16 October 2016 - 10:13

Foarte posibil ai un contact imperfect. Ca sa descoperi unde, ori iei un manual de service si incepi sa sapi prin el, ceea ce nu este prea usor, ori mergi la service si ii rogi sa iti puna interfata de diagnoza. Atentie, doar un service cu interfata prorietara Chevrolet/GM poate identifica de unde este problema. Eventual nu platestesi decat diagnoza si desfaci tu bordul ca sa platesti mai putin.



#3 ramares83

ramares83

    Forumist

  • Membru Ón rodaj
  • 1 posts
  • Din:Focsani
  • Auto:Chevrolet
  • Model:Aveo
  • An:2006
  • Nr. Inmatr.:vn 83 rar

Posted 21 July 2017 - 21:03

Buna

De o luna am aceias problema ca si  dannizap83,la un chevrolet cruze 1.6 din 2010.Ma tot duc din service in service si nu reusesc sa o repar.Am schimbat sonda lambda 2,bobina de inductie,bujii si tot nu merge.Am observat ca face dor cand e foarte cald,daca e inorat sau nu e cald merge normal,chiar daca face cand e cald si o las si plec seara nu mai face.

Poate ma puteti ajuta.

Va multumesc






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users