Jump to content
Sign in to follow this  
mafiaz92

Cielo Accelareaza Pe Gpl.

Recommended Posts

Astazi in timp ce mergeam cu masina, sa auzi un zgomot(un "poc") dupa care mi sa taiat accelaratia, masina era in panta cand sa intamplat asta.Am oprit-pornit masina dar tot la fel a facut, am trecut masina pe benzina si merge perfect.Rezervorul de gpl este 4 becuri aprins deci aproape "full".Are cineva o idee ce ar putea avea?Masina a fost luata de noua.

Model: Cielo

An: 2007

Multumesc!

Edited by mafiaz92

Share this post


Link to post

Acel "poc" s-ar putea sa fie rezultatul sonor al inchiderii electrovalvelor (intreruperea alimentarii). Trebuie verificata si starea filtrului de aer (daca nu s-a cumulat cumva si cu rateuri in admisie urmare a saracirii amestecului uin faza initiala).

Share this post


Link to post

Am uitat sa precizez, masina daca este accelarata pe loc atunci cand trece pe caz, moare motorul chiar si pe liber.Iar dupa aceea, dupa ce a murit motorul, becurile de la gpl se plimba dupa rosu pe verde in continuu.Multumesc!

Share this post


Link to post

Motorul se opreste fiindca nu mai primeste gaz. Trebuie sa identifici daca lipsa gazului este cauzata: de filtrul colmatat (cel din electrovalva de pe oala amortizorului dr.), de inchiderea intempestiva simultana a tuturor celor 3 electrovalve (= intreruperea tensiunii pe firul albastru - ex. siguranta arsa, releul din interiorul Loveco4EU defect), de nedeschiderea uneia dintre cele 3 electrovalve (defecta bobina sau conexiuni locale). In situatia in care toate cele enumerate sunt ok, recomand scanarea Loveco4EU pentru a avea acces la datele setarii care pot fi interpretate.

Share this post


Link to post

Multumesc, o sa verific.

O seara buna!

Share this post


Link to post

Sa iei in calcul si un rateu in admisie care ti-a rupt clemele carcasa filtru de aer

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...