Jump to content
Sign in to follow this  
imperrio88

Turatie Aeroterma

Recommended Posts

salutare tuturor posesorilor de Cielo.Am si eu un mare semn de intrebare legat de turatia la aeroterma.La ultima treapta baga un val de aer ca si cum ar fi in treapta a doua .Am facut un test pe un Opel Vectra si debitul de aer la treapta a doua de la Opel era la nivelul 4 la mine.Ce ar putea fi ? Un raspuns concret ar fi de mare ajutor.Va multumesc si va doresc drumuri fara necazuri.

Share this post


Link to post

Un prim si foarte simplu pas ar fi urmatorul:

Demontezi motorul aerotermei de sub capota din cele 5 (parca) suruburi si bagi mana sa scoti de acolo mormanele de frunze adunate. Baga mana cat poti de adanc, pana dai de radaitorul de caldura si incearca sa scoti tot ce poti de acolo. Apoi remontezi aeroterma si incerci sa vezi daca s-a imbunatatit fluxul.

Share this post


Link to post

multumesc pentru raspuns...voi face si asta si revin cu raspunsul daca e de bine ori de rau

 

Share this post


Link to post

Redirijarea aerului functioneaza ok? Tubulatura in bord este fixata la locul ei? Ma gandesc sa nu iti bage aer pe toate gurile simultan (picioare, parbriz, fata) sau sa nu sufle in interiorul bordului. Eu am patit-o cu tubul de la gura de ventilatie din dreapta, nu era fixat ok si sufla aer pe langa; am schimbat si consola de climatizare pentru ca ma trezeam ca avem aer si spre fata si spre parbriz in acelasi timp.

Edited by Corneda

Share this post


Link to post

multumesc Andrei .ss am facut intocmai si am gasit ceva frunze pe acolo insa nu erau multe dar am descoperit ca aeroterma nu se fixa etans si pe acolo imi scapa aer,acum e mult mai bine.Vamultumesc pt. ajutor tuturor celor care au raspuns.

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...