Jump to content
Sign in to follow this  
myevildevil

Cielo Nu Trece De 80 Km/h. Help.

Recommended Posts

Ia si verifica temeinic distributia inca o data!

 

Verifica aprinderea,Nu e greu, doar e un sistem IEFI.Daca nu ai o lampa stroboscopica mergi la un service si verifica avansu.

 

Din ce spui acum e posibil sa ai injectoarele infundate,filtru de benzina/filtru de pe pompa de benzina,conducte obturate si nu iti ajunge suficient carburant.Asa ca verifica debitul.Iti recomand sa pui un manometru si sa verifici ce presiune ai in rampa.

 

Verifica supapele daca inchid bine/scaune,daca ai detonatii pe evacuare,consum ridicat si lipsa de putere.In rest nu mai ai decat sa verifici internele.

 

Verifica si cutia de viteza.

 

PS :D aca tot nu Ii dai de cap iti recomand sa cumperi un motor sh, costa pana in 500 lei fara anexe.Daca cauti vei vedea ca exista cielo cu preturi cuprinse intre 800~1500 lei buc :wink:

Edited by ZDN

Share this post


Link to post

Va multumesc mult pt informatii, am rezolvato...masina nu avea nimic...era forte slab Avansata...i`am reglat avansul si merge brici...stiam eu ca nu are ea nimic...de asta eram convins ca nu are nimic distributia si altele..numai eu stiu cat am curatat la motorul meu si cu ce finete am lucrat...sanatate sa auzim de bine!

Share this post


Link to post

Bravo ! Fa un test si vezi dacă mai prinde 180, altfel tot mai ai de gâdilat la ea...

Share this post


Link to post

nu`i masina de 180 asta...prinde 130 lejer asa ca prinde si 180 stai linistit...gadilata o sa mai fie ea pe viitor...fise bujii capc delco,filtru benzina...am de schimbat

Edited by myevildevil

Share this post


Link to post

sal iti dau o ideie,incearca sa masori presiunea la pompa ,trebuie sa fie peste 2bari,curata si injectoarele,vezi sita si daca ai mizerie in rezervor bafta.

Share this post


Link to post

...peste 3 (TREI) bari ! Bine ca problema a fost de mult rezolvata si colegul nu a apucat sa fie bagat in ceata. Dar trebuie sa mai si inveti, sa citesti cu atentie si sa te uiti si in calendar. Eventualele sfaturi sunt binevenite abia dupa aceea.

Share this post


Link to post

ok, problema similara, doar ca Cielo-ul meu depaseste 100 dar ca un puturos dupa 5 min cu pedala la blana. Am si o poza cu delco-ul. Poate sa-mi spuna cineva cam ce ma paste (nu ca n-as banui)...

 

post-20399-0-18542000-1405522389_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...