Jump to content
Sign in to follow this  
yulian28

Sunet Ciudat Dupa Idle Learn

Recommended Posts

Salut,am un matiz din 2003 euro2 si azi dimineata dupa aproximativ 3 km+ motor pornit 5 min pe liber apoi dupa inca 1km masina nu sa mai accelerat (brusc) Dupa cateva incercari am reusit sa o pornesc,am ajuns acasa,am oprit-o,si apoi am incercat sa o pornesc.. iar nu se mai accelera.

I-am facut idle learn,acum masina trage bine,porneste bine se acceleraza,dar in turatii mari scoate un sunet ca si cum ar avea filtru de aer sport,desi este filtru normal schimbat acum 4 zile,si nu scoate un sunet "urat"[barait] se aude foarte frumos nu ma deranjeaza dar ma gandesc ca poate e o problema undeva..

I s-a mai intamplat cuiva ?

Share this post


Link to post

Si eu am problema asta. Acum cateva luni a inceput sa se manifeste acest ”barait”. La inceput doar in o anumita plaja de turatii. Acum a crescut in intensitate si se aude tot timpul. Dupa ce am eliminat toate posibilele cauze, a mai ramas doar racordul flexibil de pe traseul de evacuare, care banuiesc ca e sursa problemei, desi vizual pare ok.. O sa-l schimb in perioada urmatoare.

Share this post


Link to post

Sa faci un tutorial cu schimbul :D Si al meu are un barait in zona 2500 rot/min. Daca a tau nu mai baraie duopa schimbarea racordului flexibil, pot sa ma linistesc :)

Share this post


Link to post

Sa faci un tutorial cu schimbul

Cu sudura se scoate, cu sudura se lipeste la loc.

Service, elevator, dat jos saxofonul (primul tronson al evacuarii, acela cotit) - care contine racordul flexibil. E bine de inspectat toata evacuarea pentru barait, pentru a nu schimba ce nu trebuie. E bine de intrebat mesterul de care racord vrea, de obicei vor unul mai lung, care depaseste vechile lipituri.

 

masina nu sa mai accelerat (brusc) ... am incercat sa o pornesc.. iar nu se mai accelera... facut idle learn,acum masina trage bine,porneste bine se acceleraza

 

O remediere ciudata

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...