Jump to content
Sign in to follow this  
guru

Sevice, Vanzari, Statii Radio Cb

Recommended Posts

Vindem statii radio si antene cb. Magazinul dispune si de service specializat, in cadrul caruia se repara statii radio, antene. Oferim si montajul statiilor si antenelor pe masini, iar calibrarile antenelor sunt facute profesional, cu analizor. Eventualele probleme de garantie se rezolva in service-ul propriu, in maxim 72 de ore. Membrii Daewooclub beneficiaza de o reducere de 5% din pretul statiilor si antenelor si de 10% din pretul manoperei. Magazinul este amplasat la intrarea in Craiova, dinspre Slatina, vis-a-vis de reprezentanta Skoda.

Stocurile de statii radio si antene vor fi permanent actualizate

 

Storm Matrix 20w - 500 lei

Storm Defender - 320 lei

Storm Discovery- 300 lei

Avanti Kappa 60w - 800 lei

 

tel 0745 123 565

Share this post


Link to post

As dorii si eu o oferta pt statii cb, luand in considerare ca pana acum nu am folosit nici una, sa fie cat mai compacta, cu antena montata in bara masinii sau daca nu se poate cu talpa magnetica si fir lung pt a putea fi montata pe capota portbagaj.

Transport in bucuresti.

Share this post


Link to post

Daca e vorba de masinile din semnatura ta, antena nu se poate monta pe bara, deci singura solutie ramane talpa magnetica. O varianta ar fi Storm Defender si o antena Avanti Carera, care include si talpa magnetica, la pretul de 455 lei. Exista si alte combinatii de antene si statii, dar mai scumpe. Astazi am mai primit antene Avanti si Sirio si cateva modele de statii Avanti, dar deocamdata nu am preturile, le voi posta mai tarziu.

Share this post


Link to post

Guru, pls recomanda-mi si mie pe cineva care se poate uita la un midland alan 100 plus care nu mai are sunet...

 

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Share this post


Link to post

L-am intrebat pe colegul meu electronist. Cel mai probabil poate fi vorba de un fir dezlipit la difuzor sau microfon, sau difuzor ars. Mai poate fi ars finalul de audio. Cam asta ar fi, din ceea ce descrii tu... Electronist in Bucuresti, pentru statii cb, cred ca Mircea stie.

Share this post


Link to post

Alx, si tu stii :) Cel care ti-a reglat antena face si astfel de reparatii :)

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...