Jump to content
Sign in to follow this  
daewoo 2000

Intreruperi In Mers La Cielo !

Recommended Posts

Salutare

Din pacate am si eu aceeasi problema cu Cielo. De anul trecut a inceput sa ma smuceasca in mers si la relanti avea fluctuatii de turatie. Uneori, in mers, se auzea o detonatie. Anul trecut am schimbat bujiile, fisele, capacul delcou. S-a ameliorat un timp, dar apoi a inceput iara. Apoi s-a agravat situatia. La intersectii sau semafoare cand trebuia sa franez, imi murea motorul si cu greu mai porneam doar accelerand-o tot timpul. Apoi a venit si finalul. Dau la cheie, invarte si nu mai porneste.

Precizez ca am aceleasi probleme si pe benzina si pe GPL. Din cate am citit pe aici, multi au aceeasi problema. Se pare ca e o problema comuna pentru Cielo. Unii au rezolvat-o usor, altii nu au rezolvat-o deloc. Daca as gasi o solutie concreta. Nu as vrea sa investesc in piesele care nu sunt defecte.

Share this post


Link to post

...Invarte si nu porneste, da' scanteie da ? Trebuie verificat. Functie de rezultat, incearca si o substitutie de delcou (de imprumut de la un prieten, fiindca s-ar putea sa fie probleme cu bobina senzorului sau chiar cu modulul de aprindere). Acelasi lucru valabil si pt. bobina de inductie.

Share this post


Link to post

Va salut,

Am si eu problema asta cu intreruperile doar la pornire,in sensul ca porneste in 2 in 3 si scoate mult fum negru asta cu acceleratia apasata,daca nu apas acceleratia nu porneste. Am schimbat fise,bujii,iac,am curatat injectoare nu are delco are aprindere,dupa ce o accelerez la pornire merge cam 8-10 secunde intrerupt si dupa isi revine si merge normal,daca opresc si pornesc repede porneste bine daca sta mai mult timp atunci porneste cum am spus mai sus,nu stiu ce sa mai schimb masina este cielo executive 2003.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...