Jump to content
Sign in to follow this  
anditof

Coduri Culoare Vopsea Matiz

Recommended Posts

Am deschis acest topic pentru ca nu am gasit nicaieri codul complet pentru culoare matizului meu 2006 Sky Blue. Daca mai aveti codul pe geamul dreapta spate (stickerul din fabrica) postati aici impreuna cu denumirea culorii. Poate ii vom ajuta si pe altii. Trebuie postat codul complet ceva de genul U29/Lxxxxx.

Edited by anditof

Share this post


Link to post

Zice lumea ca ar fi codul si pe placuta aia de aluminiu cu seria masinii...aia cum deschizi capota  <img src= )">

Share this post


Link to post

Cel mai bine daca ai nevoie de vopsea pentru masina ta sa mergi la un magazin auto unde se prepara vopsele si iti prepara pe loc decat ai nevoie

Eu am fost acum o saptamana si am avut nevoie pt. 300 ml vopsea (metalizata)in care am luat si intaritor,lac si diluant care ma costat 102 lei si masina o am la unul care imi face aripile spate si pragurile pentru ca am avut rugina

Apropo, a venit vanzatorul cu o carte care are lamele colorate si dupa culoarea masini a gasit culoarea potrivita pentru ca dupa codul care este pe parbriz a zis ca nu se ia pentru ca culoarea de pe masina se mai schimba dupa mai multi ani (inchide sau deschide)

Edited by tm06cristi

Share this post


Link to post

Multumesc de sfaturi! Codul de pe placuta de la motor nu este complet - este numai U29.

Va rog cei care mai aveti stickerul de fabrica (rectific) pe geamul stanga spate, postati aici codul complet de culoare!

Share this post


Link to post

29U este codul complet pentru Sky Blue :) . In catalog mai apare o mentiune, respectiv Met (metalizat)

Share this post


Link to post

Codul 29U nu exista la cei care prepara vopsea auto. Am incercat la mai multe firme si au zis ca nu exista asa ceva! Ei au o cartela cu diverse culori pe care o compara cu vopsea de pe masina.

Share this post


Link to post

Am gasit un tip destept la o firma de preparat vopsele care a gasit in catalogul lor vopseaua U29. Cred ca toti cu care am vorbit pana acum erau tampiti. Pai trebuia numai sa le spun culoarea si masina si trabuiau sa gaseasca singuri codul. Cica vopseaua de matiz e fabricata toata in Romania, inclusiv cea metalizata.

Share this post


Link to post

salut. am mers cu masina sapt. asta la un mecanic care mi-a vopsit una dintre usi. Cand am ajuns acasa am remarcat ca vopseaua pe care o folosise nu era aceiasi cu a masinii. Pana la urma am vorbit cu el si a zis ca o sa imi revopseasca masina fara sa imi mai ceara vreun ban in plus, dar numai daca ii spun codul vopselei de pe Matiz 2008, culoarea Gri. Unde gasesc mai exact acest cod? El a zis ca in cartea tehnica a masinii, dar m-am uitat si nu exista asa ceva.

Share this post


Link to post

Trebuie sa cauti un service care are un Laborator propriu de mixare a vopselelor, adica are cateva mii de cartele etalon de culoare, realizate prin vopsire reala, care ajuta la identificarea exacta si care acopera toata gama de nuante de vopsea auto existente in acest moment pe piata.

Share this post


Link to post

si totusi in acest forum cineva a publicat un catalog al vopselelor de matiz originale daca bine mai tin minte.eu de exemplu am un matiz verde marin si stiu ca cineva mi-a spus codul dar nu l-am tinut minte

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...