Jump to content
Sign in to follow this  
Cruzer

Zgomot Puternic Imediat Dupa Pornire

Recommended Posts

Salut!

 

Sper doar sa nu ma repet cu vreun al topic (am tot citit si problemele pe care le am nu a mai aparut, sau cel putin nu am ajuns cu lectura).

 

Am un Cruze 1.8 LT de vreun an si de ceva timp vad ca face un zgomot destul de puternic imediat dupa pornire (15-20 km/h) ca si cum as da cu ceva in scutul motorului (scut montat de catre domnii de la Radacini Vitan atunci cand am luat masina).

Am tot citit pe forum si am auzit ceva de supapa de EGR, dar cand m-am dus la service tipu' mi-a zis ca este din cauza ABS-ului care se recalibreaza imediat dupa pornire (mi s-a cam parut praf in ochi). Aveti idee ce dracu' are? I s-a mai intamplat cuiva asta?

 

De asemea cand incerc sa dau cu spatele si sunt in sarcina, daca nu turez motorul (peste 2500 rpm) imi scoate un vuiet serios care deranjeaza in special la parcari.

 

Nici una din cele 2 probleme nu creaza un alt discomfort, excluzand cel fonic, dar nici nu as vrea sa ma trezesc platind nu stiu ce nebunii pentru ca le-am lasat asa.

 

Multumesc,

Share this post


Link to post

Nu normal zgomotul, mergi si la alta reprezentanta si vezi ce spun. Asta de la Vitan poate se simt cu musca pe caciula si de aceea iti spun sa stai linistit, "asa face toate".

Share this post


Link to post

Verifica daca ai/mai ai ulei in cutie pana la capacitatea maxima de umplere si daca nu e prea vascos.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...