Jump to content
Sign in to follow this  
bobbo1981

Montare Inchidere Centralizata Cu Telecomanda - Spark

Recommended Posts

Salutare!

Am un Spark cu inchidere centralizata la cheie din fabrica.

Recent am achizitionat dintr-un supermarket un kit cu cheie briceag ce are 2 chei si un modul care trebuie legat la inchiderea masinii.

As vrea sa stiu daca cineva dintre voi a mai efectuat o astfel de operatiune si ce presupune.

Din cate am mai citit pe aici usa de la sofer nu ar avea actuator si ar mai trebui efectuate niste operatiuni.

Astept parerile voastre!

Multumesc!

Share this post


Link to post

 

asa este eu am un aveo si la inchiderea de la sofer trebuie montat alt actuator.chiar acum la 11.00 ma duc ca am programare la o inchidere cu pager,eu vreau sa puyn si deschidere portbagaj dar sa vad cum este cu sufa ca este manual la mine si am inteles ca impiedica actuatorul sa mearga in parameytri,daca este asa,renunt la sufa si pun buton electric

Edited by Mircea
Citare inutila a mesajului anterior, as prefera sa folosesti majuscule in loc de quote....

Share this post


Link to post

Am montat astazi alarma autopage rs-900lcd,cu pager. la usa soferului si la portbagaj trebuiesc 2 actuatoare pentru deschidere.,a durat destul de mult,deoarece baiatul care a montat nu a mai avut pe mana acest fel de alarma( ca si marca ma refer).dar cu schema de montare in fata a reusit sa o monteze.nu am montat pornirea motor momentan dar sper sa o pun pana in iarna.sunt destul de multumit de alarma,ma saturasem sa tot inchid maisna din cheie.are asa multe functii din care unele foarte utilie,incat sunte nevoit pana le invat sa le scriu undeva (nu glumesc sunt unele foarte utile si majoritatea sunt din 2 comenzi-butoane).nu este adevarat cum s-a spus ca daca uiti usa soferului deschisa si inchizi din alrma se blocheaza sistemul.am incercat eu si alarma pur si simplu nu se armeaza,daca nu ma insel si arata usa deschisa pe pager.sper ca este de folos cuiva ce am spus.

Edited by miron_gabriel03

Share this post


Link to post

Zi-mi si mie unde ai montat alarma?

Cat a costat? Manopera?

Actuatorul de unde l-ai luat si cat te-a costat?

 

Multumesc!

Share this post


Link to post

Alarma am montat-o intr-un atelier specializat.in focsani. pe mine manopera m-a ajuns 150ron printr-un prieten comun,fara alte chestii care au trebuit la montat cum ar fi actuatoare si un releu pt inchidere. au baietii acolo tot ce trebuie,un actuator este 20 ron ,unul de calitate.alarma o am in urma unei combinatii este autopage rs-900lcd,eu am pus-o pe un aveo.dac vrei sa ma interesez la atelier ca au si ei alarme cu pager xenoane tot ce trebuiesc pe masina,statii .difuzoare

Edited by miron_gabriel03

Share this post


Link to post

in galati va costa 120 montajul alarmei fara pornire de la distanta,180 ,cu pornire.

Share this post


Link to post

sa reinviem topicul , recent posesor de spark vreau sa imi montez inchiderea din telecomanda + ridicare geamuri .

 

Sa inteleg ca toti de pe topic ati apelat la service ?

 

Pana la urma are sau nu motoras (actuator) usa soferului , si daca nu are ce model ar trebui sa alegem ?

Share this post


Link to post

Niciun pana la urma:credeam ca se cunoaste,deja,ca masina cu inchidere fara telecomanda(pe cheie)nu are in usa soferului actuator(electromagnet sau motor),pentru ca n-are ce face cu el.Usa se inchide si se deschide cu cheia,ca usa casei,iar pentru comanda celorlalte actuatoare din usi cheia actioneaza un contactor din usa soferului,care,le activeaza,intr-un sens,sau in altul.Daca insa vrei actionare de la distanta,trebuie sa pui si usa soferului in rand cu celelalte usi.Cum? Simplu,montezi si acolo un actuator(preferabil,unul original ca sa nu stai sa cauti sistem de prindere,sau,daca esti capabil de adaptari,pui alt fel de actuator).

Ramane,desigur,partea de montare a unui modul de inchidere de la distanta,sau a unei alarme ce include si acest modul.Cred ca acolo s-au incurcat cei ce au apelat la service.

Share this post


Link to post

Niciun pana la urma:credeam ca se cunoaste,deja,ca masina cu inchidere fara telecomanda(pe cheie)nu are in usa soferului actuator(electromagnet sau motor),pentru ca n-are ce face cu el.Usa se inchide si se deschide cu cheia,ca usa casei,iar pentru comanda celorlalte actuatoare din usi,cheia actioneaza un contactor din usa soferului,care,le activeaza,intr-un sens,sau in altul.Daca insa vrei actionare de la distanta,trebuie sa pui si usa soferului in rand cu celelalte usi.Cum? Simplu,montezi si acolo un actuator(preferabil,unul original ca sa nu stai sa cauti sistem de prindere,sau,daca esti capabil de adaptari,pui alt fel de actuator).

Ramane,desigur,partea de montare a unui modul de inchidere de la distanta,sau a unei alarme ce include si acest modul.Cred ca acolo s-au incurcat cei ce au apelat la service.

Edited by nluncasu

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...