Jump to content
Sign in to follow this  
laur77

Ce Tico Sa Imi Cumpar ?

Recommended Posts

Salutare. Recent m-am hotarat sa achizitionez un Tico... si as vrea sa va intreb care model ar fi mai reusit. din putinele lecturi avute pe forum, am retinut ca exista si AC pe Tico, eventual si geamuri electrice. V-as ruga sa imi indicati cel mai echipat Tico, si care ar fi ultimul an de fabricatie. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.. bafta !

Share this post


Link to post

Daca gasesti unul bun la tabla si lonjeroane, si necopt, ia-l pe ala, mai putin conteaza dotarile, in conditiile in care la vanzare se gasesc 95% cazaturi. Ca ani am vazut ca exista din 1996 pana in 2001 pe la noi.

Edited by argon

Share this post


Link to post

Ultimul an de fabricatie este 2000. Eu am unul cu AC, eleron, stergator spate, etc, s-au cum s-ar spune dotat cu de toate pentru un Tico. Nu are geamuri electrice. Totul depinde si de cati bani vrei sa dai pe el. La bani putini gasesti cazaturi. Eu iti recomand sa cauti unul intretinut chiar daca dai un ban in plus. Nu te vei chinui pe viitor cu reparatiile lui. Bafta!

Share this post


Link to post

Ultimul an de fabricatie este 2000.

 

Si atunci de ce e plin de ele cu anul 2001, si la o catare* simpla pe net?

 

*daca scriam , baga forumul automat aiureli.

Edited by argon

Share this post


Link to post

ptr. ca sunt inscrise in 2001.

 

daca tot vrei sa iti ei ia TICO SX

 

TICO SX cu aer conditionat ,dar sa functioneze

Share this post


Link to post

Multumesc pentru raspunsurile voastre. Deci sx sa fie. Argon, ce nu stiu la ce te referi la "copt"... o sa revin cu detalii cand o sa achizitionez mititelul.. bafta !

Share this post


Link to post

Adica ruginit, nu doar asa...estetic, trebuie verificata structura de rezistenta, lonjeroane, traverse..samd, sfatul meu este, daca ai posibiliatatea, ia Matiz, spatiul interior, si mai ales siguranta ta e mult peste Tico, dar banii sunt la tine, succes si sa ne-o prezinti si noua, orice ar fi.

Edited by argon

Share this post


Link to post

Salutare. Ieri a cedat fordul care il am de la job, si am primit in loc un Matiz. 118K km cu AC. interesanta masina pot sa spun. Cam 6,5 consum in Buc.. Intradevar, parca ofera mai multa siguranta decat un tico. Am imprumutat un tico sx de la un amic, si matizul mi se pare mai confortabil. o singura intrebare am. demarajul la matiz mi se pare mult sub tico. recunosc, tico este mai usor cu ceva, iar motorul nu poate foarte mult, dar totusi, mi se pare foarte lenes matizu... poate e si el obosit... bafta!

Share this post


Link to post

Ia baga in tico 200 kg si vezi daca isi pastreaza demarajul :)

Share this post


Link to post

Mai bine ia un matiz,arata mai bine,e mai noua,nu ai carburator!!,si nici rugina,asta depinde de cati bani vrei sa dai pe ea.

Edited by ZDN

Share this post


Link to post

MAtizul are vreo 805 de kg, iar Tico 650, plus rotile de 12 de diametru mai mic ii confera o plecare de pe loc mai rapida, dar nici cu Matizul nu are de ce sa-ti fie rusine, la semafor faci si Loganul de 1.4 la plecarea de pe loc.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...