Jump to content
Sign in to follow this  
luisspeed

Captiva?

Recommended Posts

De vreo 2 zile...parca m-am indragostit ce Captiva. As cam vrea una neagra, varianta cu 7 locuri, 2l D 150cp, in niciun caz cutie manuala, climatronic, tractiune integrala.. Am gasit cate ceva pe net, chiar si de la cca 13k euro si din an relativ ok.  Adica 2008 spre exemplu si..in jur de 50000km. Inmatriculata.. Ce zice-ti merita?

Share this post


Link to post

Mie imi place masina si am auzit lucruri bune despre ea. Daca si pretul este unul bun, ce mai stai? :)

Share this post


Link to post

Mai ceva bani. :D nu multi dar mai trebuie ceva..ei erau acolo pt un alt vis de al meu. :) Un seria 7..tot visez la ceva lux. Banii ar fi fost daca nu luam fiat-ul pt prietena, si m-am intins si in concediu, unde am plecat initial pt 10 zile in grecia si..am ajuns la 18 :D , chiar si pt visul 7 sa zic asa. Dar nu regret, ca se strang ei la loc. Si acum ca tot vine iarna, cred ca tare bine ar prinde una. + ca ar fi eficienta si in domeniul meu de activitate. Ms mult de parere si..mai astept si alte pers sa isi exprime parerea , mai ales asuprea preturilor care mai sunt la Captiva si..care ar fi pretul corect pt modelul vizat de mine in conditiile de mai sus, adica 2008 si cca 50000km.

Edited by luisspeed

Share this post


Link to post

si eu acelasi lucru caut. captiva 2007 sau 2008 . transmisia e bina automata dar consuma si mai mult . 2008 cutie automata varianta high pretul corect credc a este undeva la 14.000 E . si este putin probabil sa gasesti. eu tot caut din ianuarie. am gasit una acum 2007 , automata, 100.000kmsi vrea 13.000E . am sa mai astept sa se accentuieze criza si o sa scada pretul.

Share this post


Link to post

Ia seria 7... :) Asta daca ai de gand sa faci drumuri lungi mai ales p-afara. Daca ai de gand sa umbli pe drumuri forestiere, sa culegi via, alea alea, ok, ia captiva :P

Share this post


Link to post

Eu am luat o Epica din 11/2007, 48000km cu 10000E. Daca nu vrei sa iei neaparat un AWD, poti merge si pe Epica. Bordul, volanul si dotarile in general seamana cu cele de la Captiva. Avantajele fata de Captiva sunt pozitia la volan, consumul mai mic (au amandoua acelasi motor 2.0D 150cp) si nu in ultimul rand pretul la SH. Fata de BMW seria 7 nu merita sa spun decat ca are costuri de intretinere mai mici (o revizie cu schimbare de ulei, placute frana pe fata, filtru aer, filtru ulei si filtru motorina ma duce la aproximativ 750RON - piesele cumparate de la magazin, manopera facuta la un mecanic de incredere), in rest BMW-ul este cu siguranta mai sus.

 

Despre motoarele diesel de pe Captiva/ Epica nu am auzit nimic de rau, dar in schimb acelasi motor pus pe Hyundai-uri cica ar avea ceva probleme cu injectoarele la peste 90.000km. Captivele cica ar mai fi cunoscute pentru oarece probleme cu volanta, dar pe forum n-am gasit nimic de genul asta. Doar la Lacetti diesel (acelasi motor, dar cu turbina cu geometrie fixa) era un coleg de forum cu probleme la volanta. Asta oricum nu este relevant pt ca nu cred ca Captiva nu are aceeasi cutie/ambreiaj.

Share this post


Link to post

Pai.. cu ce sa incep? Captiva ar fi pt ca avem drumuri proaste, e buna iarna, seria 7 e ceva ce imi place f mult..confortul.., ar mai fi si S de la M.B dar..nu imi place aspectul..Iar de intretinere, in domeniul de activitate actual nu imi fac probleme. Intre timp am amanat  si Captiva si orice altceva, pt ca am prins de la o cunostiinta un Polo 1.4 tdi din decembrie 2007..la un pret convenabil..si e chiar fun de oras. Ma strecor cu el peste tot si gasesc mai mereu locuri de parcare.

Share this post


Link to post

am cumparat cu 487 mil o captiva 2007 si 102000 km transmisie manuala dotari medii cred. merge unsa. sper sa nu am probleme. cine are poate sa-mi spuna unele altele etc. ce ulei foloseste, de unde cumpara piesele.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...