Jump to content
Sign in to follow this  
pepsi16

Lampa Asistenta Marsarier

Recommended Posts

Pai in afara de optiunea lui bebe2000 (optiune pe care o consider foarte ok si ma gandesc sa o iau in considerare) ce altceva s-ar mai putea face daca intrerupatorul cand e afara merge brici si marsarierul functioneaza, iar cand il pun pe cutie ma lasa-n bezna?

Daca ai intalnit situatia asta si ma poti sfatui, mi-ar fi de mare ajutor.

Multumesc frumos!

 

P.S.: Si da, si mie mi se pare mult prea mult demontatul cutiei ptr un senzor atat de simplu de montat, de aceea apelez la voi in gasirea unei solutii mai simple.

Edited by ptkmotors87

Share this post


Link to post

Eu zic sa verifici daca se mai "misca ceva" acolo inauntru (in cutie) cand actionezi marsarierul, probabil din cauza uzurii iti lipsesc cateva zecimi max. 1 mm pentru ca virgula contactorul sa faca cursa completa. Incearca sa infiletezi (doar pt. proba) sonda fara garnitura (banuiesc ca are) pt. a mai castiga putina lungime.

PS. Am revazut si primul tau post in aceasta sectiune, ai inlocuit sonda veche (care avea probleme la fire, parca). Pune sondele una langa cealalta poate ai "placuta" surpriza sa gasesti vre-o mica diferente de lungime sau mai probabil de lungime a partii filetate.

Edited by papie

Share this post


Link to post

Ca bine zici. Imi place ideea ta! :thumbl:

Imediat ce ajung acasa voi incerca si revin cu vesti.

Multumesc foarte mult!

Share this post


Link to post

@Papie

De-abia in seara asta am avut timp sa ma ating de sonda aia pacatoasa.

Plecand de la ideea ta am facut asa:

Am scos garnitura si am infiletat sonda asa, insa nu a vrut sa isi faca treaba, am scos-o si am bagat masina in marsarier de vreo 10-15 ori sa vad ce se intampla in cutie (am vazut ca misca), apoi am pus iar sonda si am strans-o mai mult decat cere bunul simt si s-a aprins marsarierul.

Ptr ca varianta fara garnitura era doar ptr teste, am observat ca sondele desi sunt identice garnitura sondei noi este mai groasa si nu se aseza corect ptr ca are si o forma diferita fata de cealalta (cred ca din cauza ei nici nu se infileta complet), asa ca am luat garnitura de la sonda veche (garnitura care desi este de 10 ani pe masina arata impecabil, e subtire si are o usoara forma conica) si am infiletat-o din nou un pic mai mult si...habemus marsarier!!! :banana:

Multumesc mult ptr ajutor Papie! :thumbl:

Va multumesc tuturor ptr sugestii si timpul alocat marsarierului meu.  <img src= ">

Edited by ptkmotors87

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...