Jump to content
Sign in to follow this  
moreira

Problema Daewoo Lanos

Recommended Posts

Masina este un lanos hatchback din 2001, adus din Koreea, masina a inceput sa cam tremure la motor si sa scada turatiile. Problema a inceput timida, iar cu timp a inceput mai cu forta: dupa ce o porneai dimineata peste noapte se aprindea Check-ul si statea turata cam pe la 500 si tremura destul de urat, nepricepand la mecanica deloc mai deschideam capota si miscam un pic tot pe acolo, se stingea checkul si masina statea turata cam pe la 1000 (asta in N, masina are cutie de viteza automata), cand o treceam pe D4 masina scadea timp de cateva secunde turatiile si dupa aceea isi revenea, si asa am mers cu ea timp de vreo saptmana, consumul masini a fost dupa calcule mele de 23% (motor este de 1.5 90CP). Ieri cand am vrut sa merg la socrii mei masina tremura foarte tare cand am pornito si am crezut ca o sa isi revina ca deobicei, dar dupa jumatate de drum masina nu mai trecea de 20km/h, turatiile nu treceau de 1500, mirosea ingrozitor inauntru, tremura de se vedea cu ochiul liber cum urca si cobora capota. Aveti idee ce ar putea fi? Am fost cu ea la un service acum 3 zile si nu aveau mufa pentru a o pune pe tester, am inteles ca masina fiind din Koreea are o mufa mai speciala. Are cineva un sfat util referitor la aceasta mufa cum se cheama sau ce anume sa caut?

 

Multumesc

Edited by moreira

Share this post


Link to post

Salut.daca vrei sa o faci, du-te la reprezentanta daewoo si sa iti faca un tester ;) ,sau uita-te sa nu fie vreo fisa nasoala.am si eu lanos si am gadilat la ea :P

Share this post


Link to post

Bujii, fise, aprindere in general. Daca e cu cutie automata, verifica si nivelul uleiului in cutie, desi daca-ti face si la relanti, mai mult ca sigur e aprinderea.

Share this post


Link to post

Si verifica si EGR-ul.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...