Jump to content
Sign in to follow this  
paky

Probleme Cu Motorul

Recommended Posts

am reparat motorul si se aude un zgomot ciudat in zona admisiei sufla ceva si sta turata la pornire si in timp ce schimb viteze care e problema un senzor de apa sau un vacum sau chiar piede aer pe la un injector sau ceva?

Share this post


Link to post

In prima instanta ti-ar prinde bine o initializare IAC si un reset ECM. Merge in suturi?

Share this post


Link to post

nu merge in suturi merge frumos trage bine dar problema e cu turatia nu scade si da comsum de carburant un amic mi-a spus sa pun apa cu sapun sa vad unde sufla

Share this post


Link to post

La admisie nu are ce sa "sufle", daca garnitura sau altceva nu etanseaza bine si dai cu apa, iti vei spala bine cilindrii, ceia ce nu-ti doresc.

Share this post


Link to post

Dupa simptome, eu nu cred ca "sufla" ci mai degraba trage pe undeva aer fals. Asta ar explica si relantiul marit. Ma mira o chestie, in astfel de cazuri, dupa 15-20 secunde ar trebui sa se aprinda si Check-ul. Sint sigur ca mai exista discutii pe tema asta pe forum.

Share this post


Link to post

salut, acum doua luni miam schimbat garnitura de chiuloasa si in zona galeriei de admisie se aude un fasiit am slabit rampa cu injectoare si leam miscat dar pare ca nu e de acolo presupun ca e de la garnitura de la galeria de admisie care teoretic ar trebui sa fie noua,stie cineva vreo metoda cum se depisteaza ca nu as da galeria jos degeaba,multumesc anticipat (cielo dohac 2003 euro2)

Share this post


Link to post

mai bine desfa cele 2 suruburi ce tin rampa de injectoare si vezi in ce stadiu sunt garniturile de la injectoare eu am facut-o si am rezolvat problema cu ce sufla

 

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...