Jump to content
Sign in to follow this  
anaksunamun

Supapa Egr Espero 2.0

Recommended Posts

imi tremura tare masina , am inlocuit toti senzorii si la fel...singura care a ramas este "ciuperca" in froma de regulator de presiune...stie careva daca scot furtunul de la ea ce trebuie sa se intample? l am scos si nu s a intamplat nimic am verificat daca trage sau evacueaza aer sau gaze si nimic...este posibil sa poata fi blocata si daca da...se poate debloca?

Share this post


Link to post

Furtunul ala este actionarea vacumatica si trebuie infundat cu ceva sa nu traga aer fals pe-acolo. In rest, in afara de faptul ca nu mai corespunde normelor euro2 si posibil defectarea ulterioara a catalizatorului, alte probleme nu o sa ai daca mergi fara ea. :) .

 

PS. Nici nu are legatura cu tremuratul. Aia e de la aprindere de undeva. Vezi capac delco, bobina interioara delco fise, bujii...etc.

Share this post


Link to post

am schimbat IAC , bujii , delco , fise...senzori MAT MAP tremura la ralanti in draci...avans reglat si tot tremura ...nu mi pot inchipui ce are...mecanicii se uita ca matza n lemne , sa zic asa , la ea...ar fi posibil sa fie calculatorul defect? nu am nici o eroare in bord dar n am pus o pe tester inca.. nu mai stiu ce sa i fac ma innebuneste!

Share this post


Link to post

Procedura de initializare IAC ai efectuat-o ? O gasesti pe forum, cu search, ca la mine merge netu' ca porcu si nu am vreme acuma sa-ti dau linkul exact.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...