Jump to content
Sign in to follow this  
06dht

Fum Gri De Pe Langa Bujii

Recommended Posts

salut. am cautat pe forum da ...nu gasesc. azi dimineata la vreo -13 grade am vrut sa-mi pornesc masina, cielo 97. am lasat-o pe gaz si dupa o cheie a luat-o cam neregulat. nu am bagat piciorul in acceleratie ca si asa se duce pe la 1700 de ture cand porneste, asa ca mi s-a oprit. am mai dat vreo cateva chei da nimic. am trecut-o pe benzina si am dat la cheie pana m-am plictisit. nu a mai pornit si gata. am lasat-o asa ca dupa cateva ore sa incerc iar. dupa vreo 2 ore acum fiind de la inceput pe benzina m-am dus sa dau la cheie. cred ca am dat vreo 20 de secunde continuu, baterie noua, pana a luat-o chestia aiurea a fost ca uitandu-ma imediat sub capota am observat ca iese fum de la bujia nr.2 si nr.3(dinspre filtru / mai putin la 3). fumul asta a tot tinut 1 minut si ceva , la 3 mai putin. nu era fum sa ma inec, da iesea o dara de fum subtire si alb- gri. dupa cate stiu bujiile tre sa fie etanse pe chiulasa, asa ca fum...de unde?

are careva vreo parere?

Share this post


Link to post

Verifica intai daca sunt strase bujiile corespunzator.Daca nu sunt stranse strange-le si vezi daca mai iese fum.Daca sunt stranse desfa-le si schimba inelele de etansare si monteaza-le la loc.Uita-te atent sa nu scape pe langa garnitura de la galeria de evacuare si sa ai impresia ca e de la buji.

Share this post


Link to post

Sansele sunt mai mari sa iasa fum pe la garnitura galeriei de evacuare - e fix sub bujii - si poate da senzatia ca de la bujii iese fumul.

 

Treaba asta o patesc si eu cand e foarte frig (sub -10 grade) la unul din cilindri. In 30sec - 1min, dupa ce se incalzeste putin, se potoleste si fumul. Si sunt 100% sigur ca e garnitura respectiva.

Share this post


Link to post

sal. bujiile le-am scimbat acum vreo 2 ani. una sigur a iesit fff greu (cand m-am enervat am folosit muschii in loc de creier...da a mers), da nu vad cum s-ar putea slabii.

asa ca tind sa cred ca e vb de garnitura de la evacuare ...si sincer m-am linistit. la asta nu ma gandisem. multumesc

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...