Jump to content
Sign in to follow this  
raresvintea

Probleme Alimentare Benzina Cielo

Recommended Posts

Buna ziua. Am un cielo din 97 cu 171.000 km la bord. Pompa de benzina s-a ars subit la 150.000 km si a fos schimbata cu una second hand cu care se circulase 70.000km. Problema mea intervine atunci cand rezervorul este aproape de jumatate si sub jumatate, atunci incep rateurile puternice, sau cel mai intalnit efect este acela ca la accelerari in diverse trepte cand se trece de 2500 rpm turatia scade subit si apoi peste cateva secunde revine.

 

Problema nu se manifesta atunci cand rezervorul este full sau la 3/4 din capacitatea lui. Pompa nu a avut nimic, de la o perioda incoace daca nivelul benzinei scade sub nivel adio masina. Sonda de benzina indica foarte bine. Chiar si cu rezervorul full la acceleratii ce depasesc cu usurinta 4500 rpm pana la limita de 6000 rpm masina trage constant fapt ce imi indica ca pompa face aceastra treaba doar sub un anumit nivel sau cand masina este in panta(deal)

 

Nu as dori sa schimb pompa deorece costa 360 lei si poate e doar o valva de pe tur sau un regulator de presiune dar greu de crezut sau o alta varianta putin plauzibila este aceea a infundarii rezervorului etc.

 

Daca nu, voi trece la schimbarea pompei ca sa scap de stresul cu nivelul benzinei.

 

 

Multumesc anticipat si sper sa rezolv problema rapid fara costuri mari.

Share this post


Link to post

salut...sfatul meu ar fi sa mergi la un service daewoo atunci cand nivelul benzinei este scazut si sa ii rogi pe cei de acolo sa iti masoare presiunea pompei sa vezi cat baga ea in acel moment...asta ca sa vezi daca este sau nu pompa vinovata de cea ce ti se intampla tie...normal ea trebuie sa bage in jur de 2.6...2.8...ceva de genu la relanti si in lucru undeva la 3.1..3.3.(valorile astea nu le stiu 100% le aproximez si eu greenguy.gif )...daca valorile pe care ti le indica tie sunt mai mici inseamna ca tre sa faci rost de o alta pompa...10000000.gif

Edited by addytzzu

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...