Am fost apoi la un mecanic pe care il cunosc foarte bine, a verificat jocul rotilor si mi-a zis la inceput, da sunt capetele de bara... apoi a zis, nu , dau impresia ca sunt capetele de bara dar sunt 2 bucsi de plastic. Bucsile astea ca se le vezi deschideai capota si te uitai undeva intre bord si motor. Am inteles ca nu se gasesc separat si trebuie schimbate cu tot cu brate, si ca un brat dinala e 2 milioane. Mi-a zis ca daca cunosc un strungar bun se fac, dar am sarit peste ideea asta, dar oare chiar nu se gasesc separat?
Punctul 2, la un pic de viteza (140) la vant lateral sau vreun tir care trece prin lateral Espero face intradevar ca o salupa. Amortizorul dreapta fata curge un pic, dar le-am verificat prin apasare si revenire si toate se comporta bine. As vrea in viitorul apropiat sa investesc in partea de stabilitate si sa o fac o masina foarte stabila. Ce trebuie sa schimb? Ma gandisem in principal la amortizoare gaz spate , ulei+gaz fatza, sau poate 2 perechi de amortizoare Koni. Nu ma intereseaza ca iti zdrunica rinichii
Ce mai pot schimba ca sa imbunatatesc stabilitatea?