Jump to content
Sign in to follow this  
florinbad

Achizitie Matiz N O U

Recommended Posts

Salutare tuturor! (mai ales "maestrilor" Flex,Ovidiu,NFS,Pui de ..., de la care am avut ce invata in ultimele 2 luni). De când a aparut promotia asta fantastica (este cea mai mare promotie, in sensul reducerii de preturi, pe care a facut-o Daewoo pâna acum) m-am chinuit ce m-am chinuit, am convins-o pe nevasta-mea ("generalul" sau "colonelul", deh, asa-ti trebuie daca te "mariti"!) sa-l cumparam pe BOBITZA (asa-l cheama pe Maty, please sa nu râdeti de mine!) , asa ca, de 7 zile sunt fericitul posesor al unui SE argintiu de mai mare frumusetea! Ar fi multe de scris-spus (cel putin 3-4 pagini de roman, hi-hi-hi!) dar ma stopez aici ca sa ma apropii de subiectul cu triunghi, trusa etc.etc.etc. Baietzii de la dealer-ul de aici (Târgoviste) au reusit sa mi-l dea pe Bobitza numai cu un halogen stânga (Phillips, de 55W, nou-nout) iar cel din dreapta pas de vrea sa mearga, arata de parca a facut razboiul, nici macar nu vad ce scrie pe el! In trusa de la Daewoo am mai gasit un halogen, cred ca este un Tesla, tot de 55W, dar n-am chef sa-l pun pâna ce nu ma duc sa iau CI-ul peste 2-3 zile. O sa spuneti ca de ce puii mei nu m-am uitat atunci daca faza lunga merge sau nu! Ei bine, eram atât de emotionat ca-l vad si ca pot sa pun mâna pe el (de Dacie nici nu s-a pus problema in familie ca sa cumparam, chiar colonelul a fost de acord cu mine in privinta asta - mare minune!) incât nu mi-a mai pasat daca aia mi-l dau intreg pe Bobita... Acum, sa-mi fie invatare de minte desi eu ma consider un norocos (am auzit ca alti dealeri schimba pe langa alte piese si ceva cauciucuri...). In rest, mi-au dat, pe lânga trusa si triunghi, cricul cu levierul lui, o surubelnita, 4 becuri (de diferite dimensiuni) si capacele de la roti. Gata, am scris exagerat de mult! O zi foarte buna pentru toata lumea!

Share this post


Link to post

Mai te-ai cam scos tinand cont de faptul ca mie unul canci triughi canci trusa ...si canci set de becuri de rezerva..deci fi fericit daa!!???....

Share this post


Link to post

florinbad, felicitari pentru masina!

Acum:

1. Nu te apuca tu sa schimbi becul ars cu cel de rezerva, e problema de garantie, asa ca dealerul e obligat sa rezolve ... vezi sa iti puna in loc acelasi tip de bec, cu aceleasi caracteristici, acelasi producator; ala de rezerva e doar rezerva, asa sa ramina, pentru zile (nopti) negre.

2. Felicitari pentru surubelnita primita cadou, dar mai trebuie sa ai si urechea de tractare, care se fileteaza in sasiu dupa ce scoti capacelul din spoiler; iti urez sa nu ai nevoie de el, dar e bine sa fie acolo ...

Share this post


Link to post

Florin in primul rand sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.Poate cand ajung pe la ai mei socriI in Targoviste punem baza une filiale locale ai clubului.

Share this post


Link to post

Flex, sa stii ca am si faimoasa ureche de tractare ! Mai rau m-as fi suparat daca mi l-ar fi dat pe Bobita fara capace, fiindca a trecut ceva vreme pâna le-am gasit (erau sub bancheta din spate). Roata de rezerva era la locul ei, si pe ea am gasit-o greu, placajul ala nu avea chef sa se ridice si chiar ma gândeam unde or fi reusit sa o puna! Glumesc, am citit cartea lui Bobita de vreo 2 ori (de la un vecin), inainte sa ma duc s-o ridic de la dealer si stiam pe unde se afla roata. Gata cu vorbaria! Am disparut, bye-bye! O zi foarte happy!

Share this post


Link to post

:shock: :!: :?: N-am inteles... cum adika steteau capacele de la roti sub bancheta din spate?!? Pai acolo n-ai loc nici sa ascunzi o bancnota...

...sau o fi vorba de capacelele alea mici negre care vin intre prezoane? :)

Share this post


Link to post

NFS, fratele meu alb (vine de la Old Surehand, prietenul lui Winnettou: "My white brother!", stii tu, daca mai tii minte filmele alea nemtesti) iarta-ma, cred ca am plecat cu pluta. Euforia intrarii in forum mi-au incurcat socotelile mintii...Scuze, sub bancheta am gasit chestiile alea in care bagi centurile de siguranta, inclusiv centura de mijloc, pe care le-am cautat ca un fraier un sfert de ora. Deh, bafta incepatorului... Capacele le-am gasit in portbagaj. Imi cer mii de scuze. Pe de alta parte, multumesc tuturor celor care mi-au urat numai de bine! La fel va doresc si eu!

P.S.: V-ati gândit vreodata ca forma haioasa a masinii, sprinteneala ei, ne dau noua, proprietarilor de Matiz acest spirit de gluma? Uitati-va pe site-ul Daciei, sa vedeti acolo seriozitate, suparare, sobrietate, maturitate etc.etc.etc

Share this post


Link to post
NFS, fratele meu alb ...

De unde zici ca esti ? :) Nu de alta, dar si eu folosesc expresia asta!

Share this post


Link to post

Felicitari pt achizitie! Multa sanatate si lipsa de incidente la volanul lui BOBITZA, care sper sa aiba grija de tine (cu cond sa te porti si tu frumos cu el), iar sotiei- multa incredere in noul partener ( de drum :) ) Toate cele bune din partea mea, si sa reveniti cu detalii despre modul in care se comporta noul membru al familiei tale! Si intr-adevar, mare alean pe site-ul dacia, toti niste suparati si ofticati de "akizitia" facuta! bleah, avoid dacia (Daca Ai Cap I-ati Alta)

Share this post


Link to post

florinbad, daca te fortezi putin poate ajungi miine la 20.00 la intilnire?

ia vezi :lol:

Share this post


Link to post

Florin bad a zis " V-ati gândit vreodata ca forma haioasa a masinii, sprinteneala ei, ne dau noua,......" ..

Supozitor!?!?!..............

Share this post


Link to post

Ash! Sapun mai smecher ...

Share this post


Link to post

care e faza cu supozitoru'? de ce e matizul supozitor ca eu nu vad asemanarea si, cred eu, nici nu-ti intra... poate daca ai un dos mai generos :) :) :)

Share this post


Link to post

auzi mai da'..de ce te gandisi repede la intrat !?.... :) ))))))))

Share this post


Link to post

hh.. s'o fi uitat aseara la pornakis.. :machiavelic:

Share this post


Link to post

..kiar asa in miercurea mare!....

Acu' mai asa li se pare unora ca seamana cu un supozitor da'eu nu stiu ce e rau in asta !..Ce mare smekerie e si cu supozitorul parca am zis ca seamana cu Dacia zau asa!!!!!!!!!

Share this post


Link to post

Mai oameni buni ... dati-o-n pisici de treaba. Vedeti ce scrie sus acolo ? "Achizitionare Matiz cu toate accesoriile"! Vedeti ce scrie in ultimele mesaje ? porn si supozitoare !

 

Cica aveam moderatori pe forum... unde-or fiiii, unde-or fiiii ... :mda:

Share this post


Link to post

SHIT KIAR MA GANDEAM ...AM ZIS CA CERBERI AU DE LUCRU SI POATE SCAPAM !  <img src= )"> ))))))))

Share this post


Link to post

ok. ca sa spal rushinea creata, mi'am dat doo palme, mi'e rushine 5 minute shi revin..

 

ontopic: dupa parerea mea, hîc :heavydrinker: , nu se merita sub nici o forma cumpararea unui MTZ full options..

Cel mai bun raport dotari/pretz e la... :rtfm: ... E A/C..

Sa mai dau in jur de 900 ioroi ptr nishte chestii inutile, 2-3 mai utile shi un cass de super kko... NO WAY.. :nonono:

 

Cat despre full options...pai la pretzul ala incep sa ma gandesc la o yaris SH, o fiesta SH, a.s.o.

Share this post


Link to post

Adi ai perfecta dreptate.Ce imbunatati faci la E/AC nu costa in nici un caz 1000 euroi.

Share this post


Link to post

Nuuu ! I a gandeste-te !.....Vopsit barile manetele de stergatoare de lumini stergator pe spate spoiler spate toate elementele alea de tapiterie deskiderea portbagaj ...manopera la toae astea ..ah si casetofonul si boxele...Eu zic ca face !!!!!!!!Parerea mea!!!

Share this post


Link to post

Pai hai sa le luam pe rand:

1)bare vopsite nu mi se par utile

2)casetofon+boxe 250 euro

3)inchidere centralizata 56 euro

4)stergator spate 125 euro

5)temporizator+avertizare faruri aprinse 17 euro

6)fete usi,aici nu am idee

7)tableta portbagaj 20 euro

8)deschidre portbagaj(aici cu rezerve) 10 euro

9)proiectoare zic 100 euro

Total:578 euro.Castig 422 euro.

Eu am vorbit doar de chestii utile,nu de geamuri in ton si alte chestii.

Share this post


Link to post

Fratii mei albi si surorile mele albe, da' vad ca v-ati înfierbântat nu gluma!

In acest topic este vorba de ACCESORII si nu de DOTARI! Accesorii înseamna chestiile alea pe care dealer-ii vor sau nu vor sa vi le dea în momentul în care cumparati masina:

- trusa medicala

- triunghi reflectorizant

- cricul cu manivela lui

- brida de prindere (în caz de tractare)

- surubelnita mobila cu 2 capete (stea si normal)

- becuri (4 in cazul meu, desi 2 locase au ramas goale in cutia cu becuri, deci ar fi trebuit sa fie 6 becuri)

- capace

- (unii mai au noroc de covorase, de huse, de parasolar etc)

PS: o chestie ciudata: pe factura scrie ca Bobita are cauciucuri Montana dar de fapt sunt Continetal !

Share this post


Link to post

:aoleo:

 

florine tata, prost ai ales numele topicului... cand spui accesorii, oricine se gandeshte la optziuni.. nimeni nu se gandeshte daca a primit sau nu cric, manivela sau mai shtiu io ce...

Share this post


Link to post
Pentru Strumfuadi: nu eu am ales numele topicului ci un moderator. Am raspuns la un alt topic unde mai multi membri se plângeau ca nu au primit ba una, ba alta si m-am trezit la Diverse cu un alt topic (cred ca OvidiuC l-a creat). Daca te deranjeaza ce-am scris, te rog sa ma ierti. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Si, de regula, oamenii cu spirit de gluma se prind repede. Inca o data, te rog sa ma ierti. Cu prietenie, FlorinBad. Paste fericit !

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...