Jump to content
Sign in to follow this  
Satori

Cele mai bune service-uri pentru Chewoouri

Recommended Posts

Man, eu nu intervin cu nimeni ca sa le dau bani. Le dau bani pentru atitudinea pe care o au fata de mine si pentru treaba pe care o fac. Si la acest capitol cei de la Expocar Targoviste sunt jos palaria!

Share this post


Link to post

Da, Mircea, dar ce te faci cu lucrările pe garanţie, unde nu le dai nici un ban?

Ori cu decontările RCA/ CASCO, pentru care nu tu dai banul?

Este că nu au de ce să se strofoace? Că banii oricum vin, în cele 2 cazuri?

Şi iute aşa, sfânta pilă rămâne la putere...

Share this post


Link to post

Pai tocmai, ca mai ales la alea in garantie nu-mi place sa fiu bataie de joc. Stau si astept o ora in showroom, ca sa mi se spuna ca voi fi sunat cand vin tampoanele de motor, ca pentru suportul lombar n-au tinichigii la munca "sa vada ce e acolo" si alte tampenii din astea? Aveam si lucrare pe casco pe care o faceam bucuros la ei, daca nu mi-ar fi spus ca dureaza 3-4 zile pentru a vopsi un spoiler! L-am facut in 4 ore la un alt service, iar pentru garantie si revizii prefer sa ma duc la Targoviste.

Share this post


Link to post

update la epopeea service gold&platin

 

reparatiile de tinichigerie au durat 2 saptamani plus inca 3 zile confirmari de plata de la casco (plafon infundat o portiune cam de 20 cm, aripa spate harjoita in partea din fata, portiera o dunga putin infundata, pragul julit si infundat de la o bordura)

 

asta seara dupa indelungi runde de telefoane casco-service-casco-service..etc ma suna ca au primit confirmarile..era ora 16:25 am intrebat cat au program si mi-a zis ca pana la 17...fugi val vartej ajuns la 17:01 acolo...luat cheia, iesit la masina...si au inceput surprizele :( prima data vad ca mi-au lovit aripa dreapta fata fara zgarietura vizibila 2 infundaturi de 2, 3 cm de o parte si de alta a muchiei care o face aripa pe la mijloc, apoi ma uit la prag...ok era indreptat dar vopseaua pe el era ca si calciul pe perete...zgrunturos de parca era mama smirgelului, apoi imi sare in ochi ca pe dreapta spate masina e mai ridicata(e mai sus fatza de cealalta roata cu 1 cm si mai sus oricum amandoua decat cele din fatza)-e ridicata si pe stanga spate fatza de rotile de pe fatza dar mai putin...au urcato pe platforma sa ma uit pe sub ea...ce sa spun nu am vazut nimic suspect...mizeria parea uniforma nu pareau julituri sau altceva..dar asta se rezolva presupun intr-o zi de mers prin hartoape, apoi pe drum spre casa parca nu mai e frana masinii mele...pedala mult mai tare si frana tine mult mai slab.

 

Masina intr-o stare de mizerie crunta...interiorul colb de 2 degete totul de ti-era sila sa te atingi...plastice lasate pe acolo etc.

 

 

Am asteptat vre-o ora ca intrasera intr-o sedinta apoi mers si constatat cu directorul service baietii din service si receptionerul tinichigerie...nici o scuza nici o atitudine de umilinta si recunoastere a greselilor si a faptului ca au fost ascunse, nimic.

 

Doar afirmatia ca o rezolvam...si aia de genul o sa dureze 2 zile reparatia dar nu o lasati acum ca suntem foarte ocupati veniti mai incolo in decembrie.... :( asta de la director

 

O neclaritate am vazut ca mi-au scos borna la baterie...ceasul resetat si au uitat sa puna capacul de plastin inapoi pe borna...e normal sa umble la ea atat timp cat nu s-a lucrat decat tinichigerie?

 

Ce ma sfatuiti sa fac...ca totusi mi-au bushit o aripa, plus ca mai pierd 2, 3 zile cu ea pe la ei ca sa o repare cum se procedeaza le cer despagubire?...discount sa zicem in cazul in care imi fac revizia de un an acum in decembrie la ei?

Edited by asoka

Share this post


Link to post

si inca o chestie cand am luat masina mi s-a parut pedala de frana mai sus si mai tare si franele mai slabe...astazi am observat ca in momentul in care apas pedala de frana face un sunet ca de pompa care scapa aer..un fasait la apasarea pedalei...are cineva idee de ce face asa...e problema sau sa zicem normal cu toate ca nu am sesizat pana acum?

Share this post


Link to post

Ce nume poarta domnul director?

De curiozitate!

Share this post


Link to post

Eu am fost la Targoviste. Le dau cu brio nota 9! De ce 9 si nu 10? pentru ca nu au curatat motorul dupa ce au schimbat filtrele. In rest, nu am ce le reprosa! Mi-au inlocuit filtrele, a stat inginerul pe sub bord vreo 30 de minute ca sa faca sa piara un zumzait ce se auzea acolo pe piatra cubica - si a reusit- cu pretul unor taieturi pe maini, s-a asteptat cu rabdare pana ce nu a mai picat ulei din motor etc.

Sunt curios ce a facut @elfu, parca si el avea azi programare la ei.

Share this post


Link to post

Domnul director service de la gold&platin este Adrian Miron

 

 

Astept si eu un raspuns la partea cu franele...nu bag mana in foc dar imi lasa impresia ca franeaza mai prost decat inainte de a o lasa in service...e normal fasaitul acela care vine dinspre pedala de frana atunci cand o calci...de fiecare data...adica cu masina pe loc motor pornit si pompand pedala de frana la fiecare apasare se aude un fasait de parca ar da aerul pe afara printr-o gaura ...?

Share this post


Link to post

Domnul Director Executiv - DAN IORDACHE. Mergi la receptie (nu la tinichigerie-mecanica-vopsitorie...) la fetele acelea din fata usii, imediat cum intri si cere-le sa vorbesti cu domnul director. Mie mi-a spus (dl. director) ca sunt instruite sa-l anunte cand cineva doreste sa vorbeasca cu el.

 

Succes.

 

P.S. Damn si voi tot la Marius Deac? Mai e un ... . Va rog toti care aveti probleme, faceti reclamatie direct la domnul director executiv. Eu dupa ce am facut reclamatie s-au rezolvat toate intr-o singura zi (dupa 2 saptamani de dus cu presul) - vopsit bara spate si inlocuit parbriz.

Edited by ratusca

Share this post


Link to post

Pentru ca nu mai pot edita postul de mai sus, adaug reclamatia facuta de mine pe site-ul GP:

 

Totul a inceput cu 6 saptamani in urma, cand in urma unui mic incident rutier m-am ales cu o mica zgarietura in dreapta pe bara spate si o ciupitura in parbriz. Datorita unor nemultumiri in ceea ce priveste service-ul GTT (dealerul GTT fiind cel de la care am achizitionat masina Chevrolet Lacetti 4 usi), m-am decis sa ma duc in alt loc, firma dumneavoastra fiindu-mi recomandata de mai multe persoane.

 

M-am prezentat la receptie tinichigerie si am discutat cu domnul Marius in vederea executarii lucrarilor de reparatie (vopsit bara spate si inlocuit parbriz) masina fiind asigurata CASCO. Am rugat in mod expres (datorita experientei cu oamenii GTT) ca cineva de la sectia tinichigerie/vopsitorie sa vina sa vada masina si sa decida daca se poate repara foarte bine si sa constate ce piese trebuiesc comandate pentru ca totul sa merga, asa cum este normal, "ca pe roate". Domnul Marius a venit la masina (numai dansul) si s-a uitat la ea a spus ca se poate rezolva ca sa fiu multumit. OK, ziua urmatoare m-am prezentat pentru a face programarea, data de 7 iulie 2008 fiind aleasa. S-a constatat ca trebuie adus parbrizul pe comanda.

 

Fac o paranteza, pentru a mentiona ca am intrebat daca nu se poate executa numai vopsirea barii spate, (care mi s-a spus ca dureaza o zi doua) urmand ca la sosirea parbrizului (peste x saptamani) sa aduc din nou masina pentru inlocuirea lui (operatie ce mi s-a spus ca dureaza de pe o zi pe alta), raspunsul fiind ca nu se poate.

 

Bun, deci m-am prezentat la service-ul dumneavoastra pe data de 7 iulie, si am lasat masina la reparat, cu rugamintea de a fi informat pe parcurs despre mersul lucrarilor. Pe data de 11 iulie am sunat (pentru ca nu am primit nici un telefon) la receptie si am vorbit cu domnul Marius care m-a informat ca s-a executat operatia de vopsire dar ca parbrizul nu poate fi schimbat din cauza ca nu exista in stocul de piese si chederul care trebuie inlocuit, domnul Marius spunandu-mi ca s-a constatat acest lucru in momentul cand au scos parbrizul, chederul nemaiputand fi recuperat. Am fost asigurat ca luni sau cel tarziu marti (adica 14-15 iulie 2008) chederul va sosi si se va termina lucrarea si deasemenea am fost asigurat ca voi fi tinut la curent cu ce se intampla. Miercuri, 15 iulie 2008 am sunat (nu am primit nici un telefon din nou) si am aflat ca nu se stie cand va sosi chederul. Dupa mai multe ore am aflat ca pot cumpara chederul in cauza, de la o alta unitate de service. Am sunat la dumneavoastra si la prezentarea situatiei (faptul ca pot aduce eu chederul pentru terminarea reparatiei pe cheltuiala mea) m-am lovit de un ferm raspus "NU", iar la insistentele mele de a vorbi cu o persoana in masura sa decida acest lucru, nu am obtinut nimic, domnul Marius refuzand acest lucru si spunandu-mi ca o sa discute dansul cu "seful" daca este posibil, raspunsul urmand sa-l aflu ziua urmatoare (discutia avand loc prin telefon in jurul orei 14:00 pe data de 15 iulie 2008). Mi s-a parut inacceptabil ca o discutie simpla sa dureze atat de mult si am cerut sa vorbesc eu cu seful dansului dar am fost refuzat. Dupa mai multe insistente am obtinut un raspuns peste o ora care suna asa: este posibila obtinerea unui accept intermediar de la asigurator, pentru vopsirea barii spate, putand sa ridic masina, urmand sa revin pentru inlocuirea parbrizului cand va sosi chederul. Din moment ce cu cateva zile in urma mi s-a spus ca parbrizul a fost scos, am ramas contrariat cum de pot lua masina fara parbriz si cum de acum se poate executa vopsirea si eu sa beneficiez de masina, in urma unui accept partial al asiguratorului, urmand sa revin pentru inlocuirea parbrizului (lucru imposibil atunci cand am intrebat eu in momentul programarii la dumneavoastra). Am fost informat ca parbrizul nu a fost scos si nici chederul si am intrebat cum de si-au dat seama ca trebuie inlocuit chederul? Mi s-a raspuns ca domnii de la tinichigerie au vazut masina si au spus fara a mai face orice altceva ca nu se poate recupera chederul si trebuie inlocuit. Situatia mi s-a parut inacceptabila si am insistat pentru aducerea chederului pe cheltuiala mea, si terminarea lucrarilor, pentru ca aveam nevoie de masina la sfarsitul saptamanii. Domnul Marius m-a informat ca acest lucru nu este posibil pentru ca ... se pare ca nu au parbrizul! Acum s-au uitat mai bine la masina si au observat ca parbrizul are antena iar cel comandat nu. Le-am spus sa se uite si la luneta, ca acolo este antena, cea de la parbriz nefiind conectata, parbrizul fiind inlocuit cu un an in urma (datorita unei lovituri de piatra) la GTT, cu unul care era pe stoc si care avea antena. (in momentul ilocuirii parbrizului la GTT domnul Marius lucra acolo la receptie tinichigerie, dansul ocupandu-se de cazul meu). In lumina noilor informatii domnul Marius a revenit cu un telefon in care m-a anuntat ca este posibila inlocuirea parbrizului folosind chederul adus de mine, dar cu mentiunea ca nu-mi pot recupera banii pe el (lucru pe care nici nu-l doream si pe care l-am mentionat mai devreme). M-am bucurat, am cumparat chederul si joi dimineata (17 iulie 2008 la ora 08:30) am venit la service cu chederul si am solicitat sa vad masina. Domnul Marius a chemat pe cineva si am fost asigurat ca vor trece imediat la inlocuirea parbrizului pentru a putea ridica masina a doua zi. Am mers in service si am vazut masina. Am constatat ca bara din spate a fost vopsita intr-un mod care lasa de dorit, culoarea fiind mult mai inchisa decat cea originala (albastru imperial - mica, asa cum scrie pe site si asa cum am fost informat la achizitionarea masinii) si in plus avand un aspect de "coaja de portocala". Am cerut sa vorbesc cu cineva cu factor de raspundere pentru ca nu sunt multumit de rezultatul vopsirii. Doresc sa mentionez ca masina era foarte murdara si pentru a putea vedea mai bine diferenta, un angajat a venit cu o carpa uscata si a sters o portiune de caroserie. Nu mi se pare profesional acest lucru si l-am rugat sa nu insiste pentru ca oricum diferenta era mai mult decat vizibila si nu vreau sa zgarie vopseaua. Intr-un final domnul care a vopsit masina mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca se poate rezolva prin revopsire (lucru solicitat de mine) si umblarea la reteta culorii pentru a obtine o nuata cat mai apropiata de culoarea originala, urmand ca in ziua urmatoare sa vin sa vad rezultatul, domnul Marius asigurandu-ma ca voi putea ridica masina tot ziua urmatoare, pentru ca vor inlocui parbrizul imediat.

 

Sunt dezamagit de felul in care angajatii dumneavoastra isi fac datoria. Toti cei intrebati de rezultatul vopsirii, au spus ca este o diferenta mare intre culori, dar totusi nimeni, de mai bine de o saptamana si jumatate, nu s-a autosesizat iar o persoana cu factor de decizie sa hotarasca revopsirea. Trebuia sa vina clientul, dupa atatea zile cat masina a stat la dumneavoastra in service, si sa spuna ca nu este multumit? Ce fel de oameni sunt aceia care nu-si fac treaba pentru care sunt angajati?

 

La plecarea de la service, am fost rugat ca a doua zi, incepand cu ora 13:00, sa ma prezint pentru a ridica masina.

 

Vineri 18 iulie la ora 14:15 aproximativ, am venit la service, domnul Marius rugandu-ma sa astept putin pentru ca o sa vina cineva "din spate", sa ma conduca la masina. Am asteptat cam 20 minute (???) si m-a condus chiar dansul in spate. Rezultatul revopsirii nu diferea fata de cel din ziua precedenta, cu mentiunea ca vopseaua nu mai avea aspect de "coaja de portocala" ci era neteda. Culoarea era la fel de inchisa ca nuanta. Domnul Marius mi-a adus la cunostinta ca parbrizul fusese inlocuit cu 4 ore mai devreme (nu in ziua precedenta asa cum am fost asigurat) dar ca pot lua masina ca nu sunt probleme (tot dansul spunandu-mi ca la inlocuirea parbrizului sunt necesare 24 ore pentru uscarea adezivului). La o examinare mai atenta a felului in care s-a inlocuit parbrizul am descoperit un "luft" de aproximativ 4mm intre doua piese, lucru care nu exista inainte de inlocuire.

 

In concluzie, dupa doua saptamani de zile, cat masina a stat la dumneavoastra, reparatia nu a fost efectuata! Nu am putut ridica masina la termenul oferit de angajatii dumneavoastra, iar vopsirea nu este una demna de reputatia unui service autorizat GM. Relatia cu clientul este minimala, iar persoanele care decid calitatea lucrarilor, ori nu-si fac datoria, ori nu sunt interesate ca totul sa fie asa cum este normal.

 

In continuare masina este la dumneavoastra in service, iar in urma discutiei cu seful de la sectia de tinichigerie si cu vopsitorul, am inteles ca o anumita firma, autorizata de GM in materie de vopsea, se va prezenta la service-ul dumneavoastra peste o saptamana (in data de 28 iulie 2008) pentru a rezolva problema vopsirii unui SEAT, aflat la dumneavoastra, firma aceea fiind plecata o saptamana din Bucuresti...(????), si cand va veni, se va prezenta si cazul meu in fata lor pentru rezolvare.

Daca angajatii dumneavostra, se autosesizau in momentul in care au observat rezultatul vopsirii, (care s-a efectuat din cate mi s-a spus la inceputul primei saptamani, cand am adus masina) si anuntau firma respectiva, poate se gasea timp in doua saptamani sa se rezolve problema.

 

Datorita faptului ca masina mai trebuie sa stea inca o saptamana in service-ul dumneavoastra, am insistat sa se mai faca o revopsire a barii spate cu aceeasi reteta de culoare, dar folosind ca baza o culoare mai deschisa (solutie discutata si agreata cu seful de la tinichigerie si cu vopsitorul). Operatia se va face luni, 21 iulie 2008, urmand ca in dupa amiaza aceleiasi zile sa vin sa vad rezultatul si sa decidem daca este bine sa asteptam inca o saptamana, sa vina acea firma autorizata in prepararea vopselei GM.

 

AM constatat cu stupoare ca oamenii din cauza carora am decis sa nu ma duc la GTT pentru efectuarea lucrarii, sunt angajati la dumneavoastra! Nu aveti de unde sa stiti ca in urma cu aproximativ 3 luni, acelasi sef de la tinichigerie imi spunea ferm, in urma vopsirii barei fata la acelasi autoturism (culoarea vopselei aplicate fiind diferita), ca asta este tot ce poate face, PUNCT. Indiferent daca-mi convine sau nu, la ei (GTT) nu se poate face mai mult!!

 

Oare la dumneavoastra se poate?

 

In urma acestei reclamatii firma care se ocupa de prepararea vopselei a gasit timp sa vina si totul s-a rezolvat intr-o singura zi !!!! Si inca ceva, domnul Marius si altii de la GP (in special sectia tinichigerie-vopsitorie) au plecat de la GTT.

Share this post


Link to post

Multumesc pentru informatie, am trimis un mail domnului adrian miron (din cate inteleg director service pe partea de tinichigerie) si astept inca un raspuns, sper sa nu fie cazul dar daca nu am de ales voi fi nevoit sa fac o reclamatie si catre domnul dan iordache.

 

Astept un raspuns de la cine se pricepe pe partea cu franele care sper sa fie doar o paranoia de-a mea si sa nu fie intr-adevar o problema, dar daca este atunci ar trebui cat mai urgent sa o sesizez in service pentru ca apoi sa nu aiva motiv sa spuna ca am facut eu ceva intre timp.

 

Si inca o intrebare...avand borna la baterie scoasa timp de 2 saptamani cat a stat in service...este necesar vre-un reglaj ulterior cum ar fi cel al parametrilor TEC (desi citisem ca nu se pierd dar e mai bine sa ma reasigur) sau procedura de reprogramare ecm?

Share this post


Link to post

sa va spun si ce s-au hotarat sa-mi ofere (ca urmare a mailurilor mele trimise) pentru aripa lovita la ei in service si pragul de revopsit...lucrari ce ma vor costa pe langa timp pierdut plus bani de taxi cel putin inca 2 zile fara masina...oferta suna asa...pentru a va arata ca ne pasa de clientii nostrii va oferim 15% discount la materialele ce se vor folosi la revizie (revizia de 1 an...masina la 4000 km abia) nu si la manopera :)

 

pe de alta parte noroc ca m-am uitat mai atent la baterie...pusesera borna doar asa ...fara sa stranga surubul...putea sa-mi sara de acolo la o zdruncinatura mai serioasa...ma gandesc cum o fi sa uite sa-ti faca franele sau sa stranga suruburile la roti...n-as vrea sa aflu

Edited by asoka

Share this post


Link to post

Revizie 30.000km la AISS Focsani. Organizare profesionala, posibilitatea de a vedea ce se intampla cu masina atat printr-un geam cu vedere spre masina cat si pe un monitor, acoperirea tuturor operatiunilor din planul de revizie. Deci ok. Total 715 lei, cu schimbat bujii, insa ma asteptam ca pretul uleiului sa scada ...mi-au dat un bidon de 4 litri la 197 lei! In plus ma asteptam sa imi schimbe si placutele dar se pare ca mai duc o tura. Au fost insa mult peste GP Iasi unde am facut ultima revizie. Ca si observatie pot spune ca acum, dupa aceasta revizie simt ca masina e la parametri ei maximi..adica merge mai bine ca niciodata: rodajul e deplin, bujii noi, filtre noi.

Share this post


Link to post

Calitatea service-urilor nu se clasifica numai dupa reviziile obligatorii, unde platim bani frumusei, ci la unele probleme in garantie. Imediat apare sloganul "asa fac toate".Intr-un fel e bun, ca dupa aia putem alege service-ul , unde s-au comportat cum trebuie. Pana acuma am fost la trei serv. din zona si pot sa spun ca sunt mari diferente. La minus total este Chevrolet Victoria din Brasov, unde nici nu vezi masina, plus ca ai impresia ca nici n-au chef de munca, iar polul pozitiv pot alinia Chevrolet Victoria M. Ciuc si Radacini Brasov, unde macar dau silinta sa caute problema.

Share this post


Link to post

Finalizarea aventurii cu G&P bucuresti...mers si luat masina..prag refacut ok...aripa lovita de ei indreptata si vopsita...din anumite unghiuri in lumina se vede indoitura/// :(

 

facut la ei si revizia de un an ca la cererea mea expresa au zis ca fac reducere 15% la piese pentru neplacerile pricinuite...masina are 4000 km majoritatea bucuresti -cost revizie 673 ron cu reducere 744!!! fara reducere

 

 

cam atat sincer nu as mai vrea sa aud vre-o data de ei :(

Share this post


Link to post

sa nu fiu "rau" au respectat termenul de 2 zile pentru reparatiile care trebuiau facute din vina lor :)

Share this post


Link to post

Tot Gold&Platin Bucuresti!

Daca sunteti ,,sado-maso“ mergeti acolo! Au un tip la Receptie Service care te priveste ca pe un vierme care iese din marul lui, ai cu adevarat senzatii tari. Il cheama Horia! Am avut ghinionul sa-l cunosc!

La ei pentru orice zgarietura astepti vreo saptamana. Tipul de la receptie Service nu raspunde la telefon (cel pomenit mai sus). Ca sa dati de el, trebuie sa sunati la telefoanele fixe ale firmei, unde o tipa incearca de obicei sa spuna: in mod sigur e in Service si nu are telefonul la el, sau invers!

Alta chestie: sa va uitati la kilometraj cand plecati. Masina mea era acolo pentru o zgârietura, dar cand am luat-o avea 10km in plus!?? Curgea apa de pe ea, adica insemna ca au udat-o! Dar... inauntru bancheta din spate plina de noroi, covorasele din fata la fel, pe cel de la sofer aveam si ceva mirositor, lasat bonus, probabil omul care a facut cei 10 km cu masina mea a calcat şi el in ceva ,,noroc“!

P.S. Altceva... Nu va duceti sa luati masina de acolo dupa-amiaza, e circulatia blocata in zona, plecati in vreo doua ore de acolo, asta daca nu va bate vreun nervos, care n-are loc de masina dvs. Asta a facut ca cei de la Service-ul G&P sa scape de explicatiile pe care am vrut sa le cer pentru plimbarea aceea de 10 km! (am plecat, am observat kilometrajul dupa ce am intrat in haosul din Pipera, n-am putut intoarce!)

...mergeti acolo doar pentru senzatii tari, masina duceti-o in alta parte!

Share this post


Link to post
cum o fi sa uite sa-ti faca franele sau sa stranga suruburile la roti...n-as vrea sa aflu

:-? Ar fi interesant de facut un test de frane la o statie ITP, sau macar de uitat pe la mecanismele de prindere ale pompei de frana. Ma gandesc ca vreo cunostinta de-a lor, nu reusea sa treaca RAR-ul si baietii s-or fi gandit sa faca vreun schimb (fie de pompa, fie de etrieri).

Share this post


Link to post

:) ) mare dreptate ai...si la partea cu blocajul din zona...prapad

 

 

ma gandeam si eu la niste teste, stie cineva preturi si pe unde se merita facute...un test de amortizoare si unul de frane?

Edited by asoka

Share this post


Link to post
Si la acest capitol cei de la Expocar Targoviste sunt jos palaria!

 

Si la alte capitole adaug EXPOCAR Constanta de care m-am despartit acum cateva ore si din cauza carora am renuntat la palarie (ca prea trebuia scoasa :thumbl: ). Amabilitate, profesionalism si operativitate. Deja imi vine greu sa accept ca ei nu vand si Toyota.  <img src= (">

Poate ma orientez la Mazda.

Share this post


Link to post

Ati facut careva vreo reparatie la Automobile Sibiu? Daca da, as vrea sa stiu daca ati avut probleme cu calitatea lucrarii, si in cat timp vin piesele. Mie mi-au zis ca vin in minim 7 zile :( ... deci la ce durata sa ma astept?

 

Mersi de raspuns si corectura tommy ;)

Edited by claud20012

Share this post


Link to post

L-a o saptamana.

Share this post


Link to post

Am facut doar doua revizii la Automobile Sibiu. La una am fost multumit, la alta nu.

Ultima data pare ca stateau foarte prost cu personalul dupa ce s-a schimbat seful de service.

 

Erau cativa tineri bagati cu nasul in masini de alte marci, si un nene la vreo 55 de ani care parca doar ce fusese angajat, nu stia mai nimic despre Lacetti si pe unde are toate filtrele puse.

Informatia e de acum un an, poate intre timp si-au revenit. Aveau avantajul unui tarif foarte mic la manopera comparativ cu alte reprezentate.

 

Ai si o alternativa la Rm. Valcea, la Expocar, in cel mult doua ore esti acolo.

Share this post


Link to post

Oarecum ONTOPIC: - daca aveti nevoie de ITP, am fost azi la dealerul daewoo din Piatra- TransServ- ITP-ul costa 52 ron. Am fost intrebat daca sunt ok franele si luminile. Nu am facut inspectia- trebuie o mica programare - suni cu o zi inainte si se rezolva. Nu e reclama- insa am auzit ca in alte parti e mult mai scump.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...