Jump to content

 


Photo
- - - - -

Pornire Greoaie La Rece


  • Please log in to reply
205 replies to this topic

#201 tobyas

tobyas

    Forumist

  • Membru
  • 70 posts
  • Din:Brăila
  • Auto:Chevrolet
  • Model:Kalos
  • An:2004
  • Nr. Inmatr.:BR 04 DDA

Posted 22 December 2013 - 00:36

Salut Serghei.Dupa ce ai schimbat I.A.C trebuia facut un procedeu de invatare a mersului in gol .Daca nu ai facut incearca si vezi  dupa daca mai ai probleme.



#202 costel80

costel80

    Forumist

  • Membru
  • 9 posts
  • Din:brasov
  • Auto:chervolet
  • Model:aveo1.4 gpl
  • An:2007
  • Nr. Inmatr.:bv ...cli

Posted 12 January 2014 - 08:49

va slut revin cu problema pornitului la rece (nu prea a fost la bv)am schimbat sonda de temperatura si am alimentat mai mult de 1/2 din rezervor acum porneste bine nu stiu daca de la benzina (mergeam cu maxim 10l am GPL)astept sa vad cand este frig cu adevarat (peste -15) mentionez ca de la schimbarea sondei de temperatura apa pe ceas nu mai ajunge la jumate cum era inainte poate trebuie sa schimb si termostatul deci o diferenta este intre sonde.



#203 florin90

florin90

    Forumist

  • Membru
  • 74 posts
  • Din:botosani
  • Auto:daewoo Espero
  • Model:Espero
  • An:1996
  • Nr. Inmatr.:sv 04 pxn

Posted 27 January 2014 - 20:13

reset reset reset; daca-mi spune si mie cineva cum se face resetul asta calumea ii sunt recunoscator



#204 n3bunu00115

n3bunu00115

    Forumist

  • Membru în rodaj
  • 2 posts
  • Din:Galati
  • Auto:Chevrolet
  • Model:Aveo
  • An:2007
  • Nr. Inmatr.:Hd-01-AXP

Posted 13 November 2016 - 17:21

Va salut cu respect stimati colegi.Posesor de Aveo,2007,Gpl,100 500 km.Aceleasi probleme le am si eu cu pornirea doar la rece: cand afara sunt sub 7 grade masina porneste la a 3-a,a 4-a cheie la o turatie de 200-300 turatii/minut,se chinuie sa porneasca si dupa cateva secunde de mers aiurea,porneste cum trebuie.Dupa ce am pornit-o nu ma mai supara deloc in ziua aceea.Am facut doua diagnoze la Chevrolet Galati nu au gasit nici  o eroare.Am schimbat la ea bujii,fise,pompa de benzina,senzor impulsuri arbore cotit.Nu mai stiu ce sa ii fac.Am facut si reset+Idle Learn si nimic.Colegul Costel80 imi poate spune daca senzorul pe care l-a schimbat este cel de temperatura aer admisie de pe furtunul de aer care intra in filtrul de aer?Multumesc mult



#205 D.Claudiu

D.Claudiu

    Forumist

  • Membru în rodaj
  • 3 posts
  • Din:Baia de Aries
  • Auto:Chevrolet
  • Model:AVEO SEDAN PLUS 1.2/8V
  • An:2008
  • Nr. Inmatr.:de Alba

Posted 02 May 2017 - 08:34

De doua saptamani ma confrunt cu urmatoarea problema : daca afara sunt sub +10 grade , pornirea e foarte greoaie ( la a 3,4-a cheie) . La scanare cu ELM327 imi da urmatoarele erori : P0342(s-a aprins MIL) , sterg eroarea si dupa 2 zile da P0341 . Eroarea se refera la senzorul de la axul cu came . A mai patit cineva asa ceva ?   :-/


Edited by D.Claudiu, 02 May 2017 - 08:38.


#206 Ncsabi18

Ncsabi18

    Forumist

  • Membru în rodaj
  • 1 posts
  • Din:Tg-Mures
  • Auto:Chevrolet
  • Model:Kalos
  • An:2006

Posted 24 January 2018 - 10:30

Salut colegi. Am si eu o problema cu masina. Am un Kalos 1.2 din 2006, si cateodata la rece, la prima pornire scoate un nor alb de parca ar fi tren cu abur. Mentionez ca nu face intodeauna, si cand face, dispare dupa cateva secunde, de parca as opri un robinet. Poate fi de la valva pcv?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users