Jump to content
Sign in to follow this  
valisor

Service Kingauto

Recommended Posts

Salut!

 

A fost cineva la service-ul kingauto (www.kingauto.ro)?

Am vorbit cu ei la tel si mi-au spus ca au piese de Kalos pe stoc si ofera si garantie.

Dar ce stiti despre servicii, seriozitate, etc?

 

Merci,

Vali

Share this post


Link to post

Uite ceva aici si aici, dar vad ca le zice "King Euroservice", nu stiu daca-s aceiasi.

Share this post


Link to post

Total nemultumit. Am fost la ei (King Euroservice) de 3 ori. Intamplari nefericite: Pentru 2 "fas-uri" dintr-un spray degripant l-am gasit facturat in totalitate si el se afla in dulap la mecanic, explicatie sef: "pai cum domne' ca tre' sa-l scot pe acte din magazie" dar nici mie nu mi-l dadea (sparay-ul ramas). Manopera schimbat bolturi usi fata acum 1 an: 60 Ron, durata (pe ceas) 10 minute, enorm, daca intrebi ce si cum iti da cu normativul in cap. Am avut multe belele cu acest normativ pe care in cunostiinta de cauza il interpreteaza cum vor ei (probabil asta era manopera pentru toate 4 usi). La un schimb de burduf planetara (in care intrase mizerie, mergeam cu el rupt de cca. 1 luna) daca nu eram pe faza toata curatirea planetarei se reducea la o banala stergere cu carpa, dupa ce am facut "scandal" s-a putut (bineinteles) demonta in totalitate capul de planetara si spala. Manopera pentru planat chiloasa si rectificat supape (nu au vrut sa probam planeitatea si inchiderea supapelor - "musai trebuiau rectificate"- de, sa nu mai piarda ei timpul mai bine incasam clientul si subtiem aiurea piesele) = cca 350 ron, din nou suma imi pare cam mare. Dupa segmentare motor, pentru rodaj (1000 km) au vrut sa imi pun ulei de cca. 50 Ron litru, din nou scandal, surpriza, au gasit la magazie un ulei de special pentru rodaj la jumatate din suma initiala. Am avut pentru segmentare motor si schimbat cuzinetii de biela o proforma de cca. 2300 Ron dupa ce i-am luat la bani marunti am scos factura la la cca. 1600 Ron, eu zic ca treaba asta lasa mult de dorit vis-a-vis de corectitudine.

Lista poate continua ...

Share this post


Link to post

Putin :o fftopic:

 

Am fost ani buni clientul celor de la King Campione, inca de pe vremea cind aveau un singur magazin din tabla. In general au fost OK, nu am avut probleme cu piesele luate de la ei, cel mult cu durata de livrare. Cu toate ca aveam din start o reducere de 10% pentru fidelitate, inainte de a renunta la ei am constatat ca: 1. aveau preturi mari comparativ cu alti furnizori; 2. se aprovizionau aproape exclusiv de la furnizori detailisti (am intilnit des oameni de la ei pe la Radacini sau IMG).

 

Daca aplica aceeasi politica si la service atunci probabil ca : 1. preturile sint maricele; 2. preturile sint negociabile ;)

Share this post


Link to post

Am fost sambata la ei pentru o verificare articulatie si cand am ajuns acasa am gasit pe factura si verificare lichide.

Nu am vrut sa schimb piesele la ei pentru ca au preturi mari. Ora de manopera la masinile Daewoo este de 30 Ron dar iti baga ore de manopera in plus.In rest ca aparatura sunt dotati dar eu nu mai merg la ei.

Share this post


Link to post

Am fost de am schimbat sabotii de frana, si l-am rugat pe mecanic sa verifice si pe rotile din fata daca am joc. Cand sa platesc, surpriza: 100RON +TVA pentru verificari mecanice, bineinteles, pe langa manopera pentru schimbarea sabotilor.

 

No comment,

Vali

Share this post


Link to post

Magazin ok. Daca nu gesesti o piesa, ei o au sau o pot aduce. Preturi mai mari decat in general, marfa de calitate. Este o tanti acolo care stie multe. Eu cam tot ce am schimbat la masina mi-am luat de la ei.

Despre service nu stiu nimic.

Share this post


Link to post

miam facut eu revizia la ei, amcumparat de la ei toate filtrele si uleiul si ei mi-am mai luat 96 ron pt manopera. miau lasat o impresie buna cat de cat. nu am avut motive de plans

 

Noi da ;) . Fa un efort si scrie mai citet, de genul :

 

Mi-am facut ... Mi-au lasat ...

Edited by Salex
Detaliat mai sus :)

Share this post


Link to post

Sall.. nu vreau sa deranjez pe nimeni dar vad ca toata lumea cauta service mari sau renumite sa isi repare masinutele.Adevarul este ca nu cred ca veti gasi vreo data un service care sa va multumeasca in raport calitate pret.Totusi va recomand service-urile mai mici mai nu stiu cum sa va spun mai sarace de obicei aia fac treaba buna si au si preturi bune ca sa atraga clienti , sa isi poata forma si ei o clientela a lor.

 

 

 

 

P.S. vorbesc din experienta lucrez in service si e atat de mic dar clienti sunt foarte multumiti, Scuze daca crede cineva ca e reclama sa stearga asta.

Share this post


Link to post

Eu am tot cumparat piese de la ei, nu stiu daca sunt scumpi sau ieftini dar le aveau pe toate si eram multumit, pana acum 1 luna cand am fost sa cumpar toba intermediara nubira 1, pret 250 roni merg la service lor din ferentari imi spune pretul 50 roni parca sunt de acord, se apuca de treaba un mecanic de treaba, si surpriza nu se potriveste toba, suna la magazin si cei de la magazin trimit alta toba aceeasi problema trecusera cam 3 ore, cheama un sudor sau cum se cheama sa o modeleze cumva sa intre in locasul ei sa nu mai atinga de rezervor si alte 2 locuri, adica trebuia taiata si facuta din nou a mai durat inca vreo 2 ore ca intrasera si in pauza de masa, si eu cu o toba noua am ajuns cu una taiata in 5 locuri si sudata, + 5 ore pierdute+ la facturare seful lor vroia si manopera pe sudura si normal ca nu am acceptat, adica toba cumparata de la magazinul lor cu factura si garantie daca o montez intr un service cum ar fi al lor unde am si mers sa mi se ceara si manopera pt modificarea tobeI.

Servicul ok, magazinul nu,si nici cei de la magazin pentru ca vand piese care nu sunt originale si pentru ca nici macar astea de le vand astea de cooperativa nu se potrivesc macar.

Edited by gorea

Share this post


Link to post

N`am fost multumit de ei... mi`au facut o revizie nu recomand.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...