Jump to content
Sign in to follow this  
craciunescu_1981

Daewoo Tico-chei Tico

Recommended Posts

Dragii mei posesori de Tico. Din august 2006 am intrat in posesia unui Tico. Probleme am avut si eu ca si restul dar cea mai mare la ora actuala ar fi ca stau intr-o singura cheie. Adica am una crapata si vai mama ei cu care deschid porbagajul si cu cealalta pornesc masina :wallbanger: Ce pot sa fac ca sa nu schimb yalele? :rolleyes:

Share this post


Link to post

...sa mai faci o cheie?? :wink: :wink:

Share this post


Link to post

Doamnee,ce la misto e topicul asta =)) ..Pai daca nu vrei sa schimbi yalele eu zic sa schimbi masina cu una care are 2 sau mai multe chei intacte. :mrgreen:

Share this post


Link to post
la ora actuala ar fi ca stau intr-o singura cheie. Adica am una crapata si vai mama ei cu care deschid porbagajul si cu cealalta pornesc masina :wallbanger: Ce pot sa fac ca sa nu schimb yalele? :rolleyes:

Duplicat dupa cheia buna... si daca tot te apuci, copiaz-o de 2 sau 3 ori, sa ai in caz de necaz pe viitor! :thumbl:

Share this post


Link to post

Salut. De curand mi-am luat si eu un Ticalos si deocamdata am o mare problema cu el:

Cand am plecat de la munca (din Bucuresti), s-a infundat carburatorul. Am incercat eu cu metoda "lenesului" ca mi-a aratat si mie cineva si tot nu am reusit sa il pornesc, si fiind 10.30 seara si -15 grade, am sunat pe cineva sa vina sa ma ia cu gandul ca il iau a doua zi si il duc la autonet ( am inteles ca acolo ar fi un baiat care e artist in carburatoare de tico). Cand am vrut sa o incui am rupt cheia in butucul de la usa. Am scos toate bucatile de acolo, dar acum nu am cum sa duc masina nici macar trasa pana acasa sau pana la autonet ( nu am bani de rampa, asa ca asta iese din calcul)... deocamdata masina sta intr-o benzinarie, dar nu cred ca ma lasa aia sa o tin acolo inca cateva zile...Cum pot sa fac sa ii pun macar contactul sa deblochez volanul sa o iau de acolo? Ca pe urma o duc in service, ca nu pot acolo in benzinarie sa ii schimb contactul.. mai ales ca e "iadul alb" afara :) ).

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...