Jump to content
Sign in to follow this  
ovidiuc

Spalatoriile auto

Recommended Posts

De doua ori am avut tangeta cu spalatorii auto, dar sa-mi placa lucrarea trebue sa o fac eu cu mina mea. Pentru spalat motorul folosesc BRIGECIOL, iar pentru caroserie SAMPON AUTO (si o cirpa sau burete).

 

Share this post


Link to post

Am spalat si eu motorul acum cateva zile pentru ca oricum trebuie facuta revizia si am zis sa fie un pic mai curat sub capota.

Desi spalatoria este aproape de mine si am mers si usor ca sa nu incalzesc motorul acesta tot s-a incalzit iar in momentul in care a inceput spalarea au iesit imediat aburi ceea ce nu credca este prea bine ptr furtunele si plasticele de la motor.

Data viitoare cand mai am de gand sa spal motorul o sa il spal si eu in fata curtii cu dero :mrgreen: , iar ptr cei care au de gand sa-si spele masina la spalatorie sa aibe grija sa nu faca aceeasi greseala ca mine. Cel mai bine ar lasa un pic motorul sa se raceasca in fata spalatoriei si abia apoi sa se puna jet de apa pe motor... si neaparat spalatoria aproape de casa (din aceleasi motiv).

 

Are cineva idee ce solutii se folosesc in spalatorii ptr ca prea straluceste motorul?....o fi ceva putred la mijloc :-W :mrgreen:

Edited by kla_george

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...