Jump to content
Sign in to follow this  
Zeb

Probleme Stergatoare

Recommended Posts

Problema asta am avut-o si eu acu' o saptamana si s-a datorat contactului electric prost in mufa de pe motoras. Nu e nevoie sa scoti aripa, scoti doar aparatoarea de plastic de sub aripa si bagi mana pe langa aripa in sus sa misti putin mufele motoraselor.

 

multumesc mult

 

aia o fost buba; m-am chinuit putin dar a meritat; si totusi nu mi explic cum de intr-un loc asa ferit , sa existe o asemenea problema; si varsta masinii isi spune cuvantu...s-o fi oxidat cine stie...

 

am tot citit pe aici si sunt curios chiar s-ar putea schimba capetele pe unde iasa apa ? duze sau cum le spune !

 

multumesc

Share this post


Link to post

Am si eu o problema...Cand am cumparat masina mi-am schimbat stergatoarele cu unele aero (am dat 6 lei pe bucata la reducere)deoarece cele vechie erau uzate, stergeau binisor decat scartaiau infernal. Astazi mi-am cumparat doua stergatoare clasice valeo si din pacate tot nu am scapat de acel scartait.Ce pot face?multumesc!

Share this post


Link to post

pai azi le-am schimbat cu unele valeo si tot la fel scartaie...nu cred ca e de la stergatoare

Share this post


Link to post

Imprumuta de la cineva stergatoarele. Vezi daca mai scartaie. Adica poate nici valeo nu e valeo :)

Share this post


Link to post

ridica stergatoarele de pe parbriz si porneste motorasul

daca e ceva de la angrenaj trebuie sa se auda

Share this post


Link to post

am ridicat stergatoarele crezand ca e de la angrenaj dar nu se aude nimic.am mai vorbit cu cineva pe forum care are stergatoare valeo si mi le-a recomandat pentru ca sunt silentioase.din cate am inteles ar trebui sa tensionez bratele cica deacolo ar fi problema sau sa le schimb cu alele noi

Share this post


Link to post

Pe vreme rece stergatoarele se rigidizeaza, unele fiind din cauciuc ieftin. De aici si problema cu scartaitul. Am avut si eu, dar am mai tensionat bratul spre parbriz cum ar veni, cate putin, pana auzi ca nu mai face.

Share this post


Link to post

Cred ca am si eu o problema cu stergatoarele, motorul se aude ciudat, ca unul foarte uzat, si nu stiu de ce, nici macar nu prea le-am folosit de cand am luat masina. Aveti idee?

Share this post


Link to post

As recomanda o gresare a intregului mecanism (toate articulatiile). In plus, as baga niste ulei de mecanisme fine la axele stergatoarelor, cam de aici banuiesc eu ca provin zgomotele. S-ar putea sa ai surpriza ca stergatoarele sa se miste mult mai rapid. In plus, scad solicitarile asupra motorasului.

Share this post


Link to post

Am inteles. O sa ascult mai bine care-i treaba cu ele cand se mai calmeaza vremea. Chestia e ca m-am trezit peste noapte cu zgomotul asta si m-am gandit sa nu fie altceva. Stergatoarele functioneaza aparent normal...

:caaalm:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...