Jump to content
Sign in to follow this  
kyotortion

incuietoare portbagaj

Recommended Posts

Am montat tot ce trebuie, doar cand apas butonul de deschidere a portbagajului se aude un clinc si nu se deschide. Cu cheia merge sa il deschid din afara.

Share this post


Link to post

La rablele astea, prin intermediul cheii se aplica o forta cu muuult mai mare decit poate amaritul ala de acuator voluminos si bun de nimic. De toate sint la locul lor si se aude acuatorul (cecea ce vrea sa insemne ca lucra) singura cauza ce o vad eu e ca incuietoarea calca defectuos in cirligul de siguranta din diverse cauze : incuietoarea ca si construcie ii o idee diferita (unghi de cadere diferit) si calca la limita (fortat) in cirlig, ori ii prea strinsa, ori s-o tras aiurea la strins ...

Slabeste o idee (la modul sa nu joace incuietoarea) cele doua suruburi apoi inchide portbagajul sa se aseze de la sine si vezi ce spune din buton, ori nitica vopsea pe cirlig iar dupa ce se usuca inchizi si redeschizi portbagajul verificind pe cirlig unde cade incuietoarea cu exactitate ... Iti pune nervii la incercare da' se rezolva .

Share this post


Link to post

Cine are posibilitatea sa procure de la dezmembrari broasca portbagaj Cielo, cod Dw 90221185 sau 96207854 sa ia de pe Opel (Rekord, Ascona, Kadett E - limuzine) cod GM 90276404. Pare mult mai solida si are, in plus, o limba cu un puffer de cauciuc pt a opri urechea mecanismului. Poze:

post-9166-0-29804100-1497971962_thumb.jpg

post-9166-0-71138900-1497971977_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Asa des te dai prin portbagaj de cazu' la 11 ani ? :mrgreen:

Share this post


Link to post

Nu, fu-se a doua!

Ca tot suntem la subiect: ai vreo poza cu arcul din interior? N-am desfacut panarama, inca...

Share this post


Link to post

Din pacate poza nu am. Arcul respectiv l-am pastrat de monstra si asa de bine incit habar nu am pe unde-i. Are vreo 2cm lungime si vreo 5mm grosime si deloc dur, altfel nu-l poate trage acuatorul. Nici eu nu am gasit arc la fix,ci cu mult mai lung dar l-am taiat apoi i-am format ureche noua (inchisa, sa nu cada din cirligul in care se agata) apoi montat cu doua capete de sirma trecute prin urechile arcului sa poata fi tensionat din ambele parti pe cele doua puncte de sustinere. Migaloasa treaba da'se poate.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...