Azi ma duc la schimbat pivotul si iar: "sint uzate flansele de amortizor!" bai, sinteti nebuni, cum draq, au tinut numai 6000km? imi arata, erau turtite ca naiba, cam cu 1cm mai mici decit unele noi!
Il iau la intrebari pe domn' inginer, ala imi zice ca asta le vine de la Craiova, asta monteaza pe masini, eu trag concluzia ca se livreaza piese de cacao, ala nu zice nici da, nici nu.
Morala: daca vi se intimpla sa vi se spuna ca sint uzate flansele de amortizor, incercati sa nu luati junk-urile din service, ci sa cumparati ceva de firma! eu asa o sa fac, numa' de-al dreaq nu mai pun "originale Daewoo", ca n-am facut nici o afacere! Federal Mogul, Ferodo, Bosch, ce-o fi, eu originale nu mai pun!
Despre aceasta problema o sa trimit un mail la Craiova, insotit de documentarea necesara (facturi, etc.), sa vad ei ce zic ... pina acum, cel putin, macar la bucsaraie nu exista termen de comparatie intre Daewoo si Dacia, dar se pare ca legendele apun, ca orice e prea frumos pe lumea asta.
Atasez desenul din manual, sa va prindeti despre ce e vorba, si daca diseara are cineva vreun digital bag miine si o poza cu ce au scos de pe masina mea.
PS: Flansele sint identice cu cele de Tico, ele tin loc de rulmenti pe care pivoteaza amortizorul (slava Cerului ca nu avem rulmenti, cine stie aventurile lui Megane II cu flansele de amortizor isi da seama despre ce vorbesc!).