Jump to content
Sign in to follow this  
Tavi

Daca Aveti Nevoie De ... Dentist!

Recommended Posts

Tico, momentan sint un simplu privitor la stele ... si asta din motive de fotbal, ca de... burtica, bat-o vina...

Am avut un clinci mai de... hochei, in urma caruia m-am ales cu doua coaste luxate din articulatia sternului! Si nu pot sa fac nimic! Doare de ma c.. pe mine! Sa vedeti ce show-uri am la buda! Nu pot sa tusesc, nu pot sa stranut, nu pot sa inspir mai sanatos, nu pot sa fac mai nimic... Cica dureaza o luna - o luna jumate, au trecut 3. Astept!

In alta ordine de idei, ca sa fiu la obiect, nu cred ca esti asa de nerezolvat, nu se poate sa fie dracu' asa de negru!

Share this post


Link to post

Sigur nu te-a "lucrat" vreunul pe care l-ai pacalit cu :nu doare domne, garantez!"? :D

Share this post


Link to post

@Tavi: merci pentru raspuns si insanatosire grabnica. Am avut si eu ce ai tu si ajuta urmatoarea chestie: desi esti tentat sa respiri cat mai des dar fara a umfla cutia toracica (risti sa faci hiperventilatie si ametesti) mai bine incearca sa respiri profund si lent la inceput te va durea "putin" dar e mult mai bine asa. Oxigenarea se face ca la carte iar cu putin noroc glanda ta pineala va produce din cauza durerii stii tu ce :D .

@Alx: nu glumi cu necazul omului, Doamne fere de asa ceva. :lavolan:

Share this post


Link to post

Multumesc de urari...

 

Sa stiti ca nu-mi imaginam ce dureri idioate poa' sa dea o chestie de genu' asta!!! Deja mersu' la buda (unde toata lumea merge cu placere, nu?) e o fobie pentru mine! Mai am un pic si ma dau cu "ceilalti" ( ;) )... si asta din cauza faptului ca mi-am luat un kkt d-ala de ti-l bagi in c.. cu apa calda cu glicerina ca sa mai inmoaie... .

Plus ca ma ung cu tot felul de antiinflamatoare pe piept + bandaj elastic si paru' mi se lipeste de bandaj si cind ti-e lumea mai draga iti mai smulgi cite un fir... ce mai, raiu' pe pamint! In fine! sa dea D-zeu sa va fereasca!

Toate bune!

Share this post


Link to post

Activitatea sistata pe perioada nedeterminata.  <img src= ("> =((

Edited by Tavi

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...