Jump to content

 


Most Liked Content


#515360 Zona Libera

Posted by Cumnatu on 31 January 2011 - 01:56

Total offtopic ( asa cum imi este caracteristic ) fata de ultimele pagini, ontopic fata de prima pagina :
Inca aici dragii mei, inca va urmaresc, cu masina.. nu mai am masina, merg din cand in cand cu cea de la munca, viata mea a luat o turnura mai nasoala asa, job aproape 0, divort, copil nevazut de 2 luni samd, asadar stare pozitiva de chat sau forum nu prea am dar nu uit de unde am plecat nu uit cat m-a ajutat acest forum si mai ales cat de bine ma simt in cadrul lui. Mai intru si citesc ce mai e nou, programez sa revin in curand 24/7 in cadrul vostru ca si posesor de 4 roti.... intre timp nu mi-au mai crescut alunite pe cam nicaieri, sunt cuminte in trafic caci nu am deat 100 cai la dispozitie si nu , inca nu mi-am ridicat carnetul care este si nu este suspendat in acelasi timp ( poveste lunga ).

Am offtopicat destul pt azi, imi sunteti dragi rau, multumesc sincer pt multe momente calde in cadrul vostru !
 • Sebian, VAXXi, hitman and 15 others like this


#513998 Bancuri

Posted by VAXXi on 24 January 2011 - 23:47

Intr-una din zile, Bula trebaluia prin bucatarie. O clipa de neatentie la tocat zarzavaturi si singele incepe sa curga. Ia repede o cirpa, infasoara degetul si o taie la dispensar.

Intra in dispensar si vede doua usi: “Bolnavi” si "Accidentati”. Ca un cetatean disciplinat ce este, Bula intra la "Accidentati”

Acolo, ce sa vezi? Alte doo usi: "Cu sangerare" si "Fara sangerare" Asa cum era firesc intra la "Cu sangerare".

Alte doo usi: "De importanta vitala" si "Fara importanta vitala". Deschide usa "Fara importanta vitala" si se trezeste iar in strada...

Pleaca nervos acasa unde familia il intreaba:

- Ei, Bula, te-au tratat bine?
- Nu s-a uitat nici dracu la mine, dar organizarea e la maaaaaare meseriee.
 • dan_m, Wolfman, madkat and 12 others like this


#484209 Bancuri

Posted by cpop on 10 June 2010 - 12:39

Într-o dimineață, stăpânitorul unei cetăți fu trezit de niște strigăte care se auzeau din piață:
„Hai la mere! Mere dulci cum n-ați mai gustat!”.
Ridicându-se indispus din pat și privind pe fereastră, văzu un târgoveț ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulțime de mușterii.
„Trebuie să fie tare bune merele alea”, își spuse mai-marele cetății și, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic și îi porunci:
„Ia cinci galbeni și mergi în piață să cumperi mere de la târgovețul acela”.
Primul sfetnic îl chemă pe paharnic și îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te și cumpără mere”.
Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgovețul acela”.
Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni și îl trimise în piață. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveț și îi luă la rost: „Hei, ce tot strigi așa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetății, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ți confisc căruța asta cu mere”.
Zis și făcut. Întors la șeful său, străjerul se lăudă: „Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruța cu mere a tărgovețului”. Primul străjer merse la stolnic: „M-am târguit și, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reușit să cumpăr un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere”. Paharnicul dosi jumătate din cantitate și apoi merse la primul sfetnic: „Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere”. Iar primul sfetnic se înfățișă dinaintea stăpînitorului cetății și glăsui: „Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reușit să târguiesc decât cinci mere”.
Mai-marele cetății mușcă dintr-un măr și cugetă:
„Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! Și, cu toate astea, târgovețul acela avea o mulțime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!”
 • VAXXi, Wolfman, Mircea and 11 others like this


#512446 Bancuri

Posted by VAXXi on 15 January 2011 - 07:25

Fix asta de mai sus l-au facut reclama Redbull :))

Am fost director la o mare intreprindere socialista. Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la servici cu o limuzina neagra.

----

Odata am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru inmormintarea unui tovaras din Comitetul Central. Am spus ca cu atitia bani as inmorminta intregul Comitet. Din acest moment am devenit director la o intreprindere mai mica.

----

Cafeaua zilnica era pregatita de o secretara mai in virsta, la servici mergeam cu furgoneta fabricii. Odata am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid. Am raspuns ca daca stiam ca e ultima m-as fi dus sigur. Din acest moment am lucrat ca maistru.

----

La servici mergeam cu masina proprie si eu faceam cafeaua de dimineata. In atelier aveam pe perete poza lui Nea NICU si a Lolobrigidei. Odata mi-au spus ca de ce nu dau jos poza curvei de pe perete. Am luat poza lui Nea NICU. Din acest moment am lucrat zilier la sapat santuri.

----

Mergeam la lucru cu bicicleta si duceam cafeaua de acasa in termos Odata in timp ce sapam santul au venit si mi-au spus sa-mi ascund bicicleta deoarece va trece pe acolo o delegatie sovietica. Am raspuns sa nu-si faca probleme deoarece bicicleta este inchisa cu un lacat...din acest moment am ramas fara lucru...

----

...o vreme am fost somer pina la schimbarea orinduirii...

----

M-am reabilitat, am intrat in politica, am intrat in partid. Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la servici merg cu un Audi cu sofer personal. In rest imi tin gura si din cind in cind ridic mina sa votez. Imi creste nivelul de trai si acoperirea cheltuielilor...
 • Mircea, ileana, madkat and 9 others like this


#511550 Bancuri

Posted by Viktor on 10 January 2011 - 18:35

Loți îi zice lu’ Ion: - Măi, Ione, eu vorbește greu rumunește și vreu tu să unveți pe mine. Pentru unceput, vreu să zici la mine care diferența untre bai și catastrofă?

- Măi, Loți, vezi tu, io am o turmă mare ghe oi. No amu, dacă, Domne feri, dă molima peste ele și mor tăte, no ăsta-i bai. Ăsta-i bai mare. Îi bai, da’ nu-i catastrofă. Da’, dacă dă cu bomba peste Budapesta și omoară tăt, apăi, asta-i catastrofă, da’ nu-i bai…

 • Zmeul cel rau, andreib, madkat and 8 others like this


#504771 Zona Libera

Posted by tolin on 26 November 2010 - 14:22

Oricum, orice topic generat de o intrebare, la care gugle raspunde mai prompt si mai variat, este inutil, este doar un prilej de afirmare a ideiilor putine, dar fixe. Cand ai peste 11.000 de postari, esti cel mai calificat in a afirma acest lucru.

Mai exista o categorie care are un tratament special din partea mea, categoria directorilor, a celor care jignesc prin "foarte ocupat", de parca ceilalti n-au ce face si ii cersesc o ocupatie. Categorie care s-a nascut cu slugi cu studii superioare ce trebuie sa le faca tot timpul cate un rezumat.

Mai exista o categorie care tinde catre cea descrisa mai sus, care crede ca, daca pun doar intrebari, conduc.

Dar toate aceste categorii, tratate ca atare, demonstreaza varietate, lucru de apreciat. Din pacate, desi s-a luptat mult si s-a reusit ca, la acest capitol, acest forum sa se distinga in raport cu altele, inca exista o categorie numeroasa de useri care nu fac distinctia dintre o comunicare orala si una in scris. Daca la oral poti fi eliptic pentru ca te ajuta gestica, mimica fetei, pauzele, intonatia si mediul inconjurator, postarea unei stenograme simple a unui comunicari orale conduce de la confuzie pana la a transmite contrariul. De aceea, am afirmat demult, orice raspuns este pe masura intrebarii, iar unul peste aceasta devine inutil, fie nu este inteles, fie este tratat ca pe o injuratura.

La fel trebuie raspuns bajetilor "de la tara" care au auzit ca la oras este kool sa mascaresti limba romana.

O categorie aparte, din fericire o minoritate demna de "caposii forumului", care nu va accepta in veci rolul moderarii unei discutii publice cu atat de multi participanti, ignora cu dispret orice atentionare publica a unui moderator atunci cand discutia a fost deviata din nestiinta sau intentionat. Fara o atentionare privata (warn) nu se termina acest razboi de uzura. Acestia din urma, sunt si cei care isi comenteaza propriile erori la Gazeta.

Mai exista categoria celor care mai cred in Mos Craciun, care socotesc forumul ca pe o jucarie de sub pomul de iarna, o minune gratuita intretinuta de catre niste fraieri, cum procedeaza si in alte cazuri: daca este public este si a lui si deci, poate face ce vrea. In general, acestia nu recunosc ca proprietatea publica implica mai multe obligatii decat drepturi sau nesocotesc proprietatea privata cu expunere publica, cea cu intrare gratuita si iesirea pe branci.

Stiu, doriti sa aflati parerea mea in legatura cu exhibitionismul (nah, ca v-am spus-o) sectiunii "masina mea/masina lui tata". N-am sa ma pronunt, nu-s calificat. Alegoria Parazitilor este cea mai buna caracterizare (aia cu: "mi-am tatuat pe capota o capota mai mare ...").
 • VAXXi, hitman, madkat and 11 others like this


#504006 Agresivitatea

Posted by VAXXi on 23 November 2010 - 10:15

No bun, ca sa facem sumarul problemelor (ordine aproximativ cronologica):

 • un grup de membri (A) este nemultumit ca alt grup de membri (B) posteaza des si mult pe topicul propriu din sectiunea "Masina mea"
 • grupul A este nemultumit ca membrii din B fac modificari la masina ce pun in pericol siguranta circulatiei
 • grupul B raspunde amestecat, unii din ei sar calul la limbaj si exprimare (moga1688, PetricaPTK, va stiti)
 • grupul A raspunde la fel de dur, pretinzand ca e o discutie libera si simpla critica
 • rezulta discutia din acest topic.

Lamuriri pe puncte:

 • de-aia a fost creata sectiunea respectiva, pentru a-si prezenta fiecare acaretul din dotare. Unii posteaza ca si-au pus ceasuri de bord tricolore, altii ca si-au pus GPL, altii ca si-au pus capace si subwoofere. Pana una alta, fiecare masina are personalitatea si hainele pe care i le da posesorul (cu bune, cu rele): pe unii nu-i intereseaza instalatia audio, ci consumul, si lucreaza in directia asta; pe altii nu-i intereseaza ca dau de toate bordurile cu masina, dar vor sa vibreze termopanele vecinilor, si asa mai departe. Nu exista nici o regula ca topicul sa fie pe placul a minim 51% din membri ! Daca eu maine imi iau un Jaguar, il vopsesc in rosu aprins si ii pun jante aurii, puteti sa-mi ziceti 24/24,7/7 ca am facut o porcarie - dar cu bun simt si fara sarit la jugulara. Daca pozele ocupa spatiu, asta e treaba celui care da cu matura pe server si de-acolo mi se spune cand am sarit calul. La fel si cu prezentarea masinii: da, cutare are Cielo sau Tico, au ajuns masini ieftine si trei sferturi din romani ar rade de ei de la inaltimea Golfului luat in leasing... si ce ? asta au, cu asta defileaza. Si eu am damblaua sa-mi pastrez + restaurez Espero-ul, care nu e nici Alfa Romeo si nici Mustang, dar e prima mea masina si va avea intotdeauna o valoare sentimentala. Invit pe oricine sa-mi spuna ca ocup spatiul pe forum degeaba.
 • de-acord, e important sa avem drumuri sigure si vehicule ok pe ele. Insa, de ce-am gasit sa ne luam: ca si-a pus cutarica xenoane, ca si-a pus cutarica folie, ca nu stiu ce. Merg pe drumurile patriei mii de rable cu cauciucurile la sarma, mii de harburi din Evul Mediu Rutier cu numere de Bulgaria fara frane si directie, mii de masini carpite si neintretinute ... si ne-am gasit noi sa facem baza de cutare cu folie din Vitan, de parca el ramasese ultima problema in trafic. Newsflash: cre' ca 50% din vehiculele romanesti au acum xenon aftermarket, 75% din soferi aleg piesele cele mai ieftine + carpeala pentru reparatii, 90% accepta "merge si asa". Prefer oricand un forumist cu folie neautorizata si xenoane, da' care are grija si de restul masinii pe masura decat un posesor de VW model 2010 care isi pune Nankang si merge cu 200 km/h. Sa vedeti pe alte forumuri cum isi pun baietii anvelope cu 10 cm mai inalte, demonteaza bara Panhard pentru flex mai mult, si nu le sare nimeni in cap. Forumu' nu e politie si nici spatiu de joaca exclusivist, ci loc de discutii deschis (in descriere scrie "Forumul posesorilor" si nu "Forumul unor anumiti posesori"). Prezenta si accesul la forum sunt pe baza de "ne rezervam dreptul de a selecta clientela" prin [url=http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules]regulament[/url], dupa cum am zis.
 • tot respectul pentru cunostintele, limbajul elevat, topicurile si posturile inspirate ale membrilor grupului A. Asta nu inseamna ca grupul A se poate erija in justitiar al forumului pentru ca nu le plac anumiti oameni si topicuri, folosind regulamentul doar cand e convenabil. Nu va place, sariti peste topicul respectiv; daca alegeti solutia "educarii", n-o faceti cu forta si datul in cap, ci cu vorba buna. Altfel, iese ce-a iesit acum. Acelasi lucru e la fel de valabil si pentru grupul B: cand prezentati ceva, nu va asteptati sa fiti laudati pentru munca depusa si inutila in acceptiunea tuturor celorlalti. Sincer, cand am vazut si eu un ornament de bord vopsit aiurea, prima impresie personala a fost "ce dracu' e ala, placaj decupat ?" Vedeti exemplul cu bietu' Uskt, care-a demontat Opelu' ala pana a iesit ceva intr-adevar frumos. Veti zice "pai ce, sa-mi fac eu masina cum zic altii ?" Ok, e o tara libera, fa-o cum vrei, cu LEDuri albastre si tot tacamul -- dar asteapta-te sa fii bestelit corespunzator pentru tiganeala facuta. Si nu, stopurile fumurii nu sunt "tuning" decat daca misti masina pe platforma pana la expozitia auto.
 • o mentiune aici, apropo de observatiile voalate apropo de un anume moderator: primo, asta nu se discuta pe forum (cum prevede si regulamentul de altfel). Secundo, e irelevant ca "un moderator se uita pe alt topic si nu a sanctionat". Poate ca: n-a vazut; a vazut dar nu a considerat ca e de sanctiune; a vazut, a considerat ca e de sanctiune, dar a preferat sa inchida ochii (e irelevant). Eh, de-asta avem mai multi moderatori si buton "report". Insa a se ajunge la acuze de-astea pe topic in conditiile in care moderatorul respectiv si-a facut pana acum treaba ca la carte, e o chestie urata.

 • hitman, Wolfman, zapacitu and 9 others like this


#494057 Tutorial Schimbare Distibutie Si/Sau Pompa De Apa Nubira 1 Si 2

Posted by Dumitru Cristian on 07 September 2010 - 02:16

Schimbare distributie si sau pompa de apa. Mai simplu decat pare, la service lasand ceva bani aiurea, cand o poti face singur.. sau cu 1-2-3-4 prieteni/prietene... :))
Pentru inceput, iti trebuie urmatoarele scule:
Cheie de 14, 17, tubulara (17, 14, 12, 10, 7) cu rac indicat, sau inelara, inbus (sau imbus cum dracu s-o scrie) de 5 cheie de roti, cric, capra (indicat), un levier mic de tot sau o surubelnita care are capul celalalt rotund, cheie dinamometrica indicat, si un cleste mare, sau o cheie de 26 sau 28 pentru rotirea pompei de apa, eu am folosit un mox reglabil, galeata, vas mare....

1. Se ridica masina (dreapta fata) se asigura si se pune pe capa. Cric + capra + cheie de roti
2. Se scoate roata (bagati-o sub prag.. in cazul in care cade)
3. Se scoate capacul de protectie a distributiei (la nubira 1, la nubira 2 e dintr-o bucata cu aparatoarea de plastic) cheie/ tubulara 7DSC_0336tutoriaaal.jpg
3.a) Se da jos carcasa filtrului de aer cu ajutorul unei chei/tubulare de 10
4. Se detensioneaza cureaua de accesorii cu ajutorul unei chei de 14 (se invarte in sensul acelor de ceasornic) si se scoate
5. Se da jos aparatoarea volantei cu ajutorul unei chei/tubulara de 12 (cea care vine pe cutie, e din tabla si are 3 suruburi scurte) si se scoatePA081027 tutoriallle.jpg
6. Cu ajutorul mini-levierului sau a surubelnitei cu cap taiat.. se blocheaza volanta (are niste gauri)
7. Se desface surubul fuliei curelei de accesorii cu cheie inelara sau tubulara de 17 si se da jos fulia P9060014 (2)ttorial.jpg
8. Se desfac suruburile carcasei aparatoare distributie de sus si de jos cu ajutorul unei tubulare mici de 10, se demonteaza cele 2 capace
8 a). Se scoate lichidul de racire din instalatie. Pe la radiator, in stanga cum te uiti de sub masina, pe partea cu soferul, are un surub cu fluturas
9. Se destrans suburile pompei de apa cu ajutorul inbusului de 5
10. Se pune cricul sub baia de ulei in partea dreapa ( o bucata de lemn ar fi excelenta) si se ridica putin
11. Se da jos suportul motor cu ajutorul unei chei/tubulare de 14 P9060015 tutorial.jpg
12. Se pune surubul fuliei pe fulia ramasa. Se scoate "cuiul" din volanta si se invarte motorul pana cand semnul de pe fulie este aliniat cu semnul de pe blocul motor si semnele de pe fuliile arborilor cu came sunt "cap in cap"
13. Cu ajutorul cheii de 16/28 sau a moxului, clestelui mare.. se invarte pompa de apa in sens contrar acelor de ceasornic, pana cand cureaua nu mai sta tensionata
14. Se da jos cureaua de distributie
15. Se da jos bratul suportului motor de pe motor cu o cheie/tubulara de 10
16. Se da jos rola intinzatoare cu cheia/tubulara de 14P9060018 tutoril.jpg
17. Se da jos intinzatorul cu cheie/tubulara 12
18. Se desfac suruburile care tin carcasa de plastic din spatele distributiei cu cheia/tubulara de 12 si 10 (are 1 surub 12 si 3-4 de 10)
19. Se scot suruburile pompei de apa, se trage de capac cu simt de raspundere, fara sa-l rupeti si gasiti pozitia ideala de a scoate pompa in asa fel incat sa fortati cat mai putin plasitcul

si cam atat pentru demontare, acum veti avea o gramada frumoasa de plastice...si suruburi mai ales

Pentru remontare:
1. Se monteaza cu grija garnitura pe pompa
2. Se curata bine locasul pompei de apa
3. Se introduce inapoi pompa tragand usor de plastic si avand grija ca garnitur sa intre bine la locul ei
4. Se merge in ordine inversa pasilor de la demontare pana la curea...
5. Se aliniaza fulia de jos cu ajutorul surubului pana cand semnul de pe fulie este perfect aliniat cu cel de pe bloc
6. Se aliniaza cele 2 fulii ale arborilor cu came, sa fie cap in cap si eventual se tin cu o cheie de 17 pe suruburile acestora
7. Se monteaza cureaua corespunzator, se intinde cureaua cu ajutorul pompei de apa si a unei chei de 26/28 sau mox cleste ceva pana cand semnul tringhiular de la rola intinzatoare ajunge aproape de acea crestatura de pe suport. P9060010tutorilaa.jpg
8. Se strange usor pompa de apa.
9. Se roteste motorul de 2 ori, si se verifica daca semnele de pe fulia arborelui cotit si fuliile arborelor cu came se aliniaza
10. Se destrang suruburile pompei de apa, se destrange pana cand triunghiul de la rola ajunge la triunghiul static de pe suport
11. Se strange pompa de apa la cuplul de 10 newtoni
Dupa care se remonteaza totul in ordine inversa, cuplurile fiind:
pompa de apa 10 newtoni
rola curea distributie 40 newtoni
intinzator curea distributie 25 newtoni
suporti plastic din spatele distributiei si cel inferior superior 10 newtoni
suport motor 45 newtoni
fulie curea accesorii 95


O sa mai revin cu lamuriri si informatii, sunt cam obsosit acum:mda: dar sper sa fie pe intelesul tuturor
 • VAXXi, laurentziu83, hitman and 8 others like this


#511130 Bancuri

Posted by Viktor on 08 January 2011 - 15:11

Un evreu nu isi mai platise impozitele de mult timp, gasind mereu metode de a pacali fiscul. Intr-o zi primeste o citatie sa se prezinte la sediul finantelor pentru a da explicatii privind, impozitele.
Panicat se duce la un prieten care avusese aceleasi probleme sa ceara un sfat.

Prietenul ii zice:
- "Tot ce pot sa iti zic e sa te imbraci foarte rau, sa te duci cu hainele rupte, pantofii dezlipiti, murdar si nebarbierit; astfel celor de acolo o sa li se faca mila de tine si te lasa in pace".

Nemultumit de sfat, evreul se duce si la avocat, care il sfatuieste:
- "Important e sa lasi impresia de putere si siguranta. Inchiriaza o limuzina, un smoking, un ceas Rolex de aur si du-te. O sa li se faca frica de tine si te lasa in pace"

Tot nemultumit, evreul decide sa se duca la rabin si ii povesteste:
-"Rabi, prietenul mi-a zis sa ma imbrac prost, avocatul sa ma imbrac luxos, nu stiu de cine sa ascult".

Rabi se gandeste un moment si zice:
-"Fiule, am sa iti spun o mica poveste care te va lamuri. A fost odata o fata tanara care trebuia sa se marite. Nestiind cum sa se
imbrace in noaptea nuntii, ea s-a dus si i-a cerut sfatul mamei sale.

Aceasta i-a zis:
- Fata mea, imbraca-te cu rochia veche a bunicii tale, cea neagra si lunga, si incheie-te pana la gat, pune-ti si un batic in cap
astfel incat sa nu ti se vada decat chipul.

Nemultumita fata i-a cerut ajutorul celei mai bune prietene care i-a zis:
- Imbraca-te cu o lenjerie sexy, parfumeaza-te, cumpara-ti o rochie super scurta si totul va fi bine.
Fiule, cred ca povestea asta a mea iti va fi de mare folos"

Nedumerit, evreul intreaba:
"Bine, rabi, dar nu inteleg ce legatura are ceea ce tocmai mi-ai spus cu problema mea. Nu poti fi mai clar?".
"Fiule, nu conteaza cum o sa te imbraci, oricum o sa te f..a!"
 • Sebian, Mircea, madkat and 7 others like this


#503686 Daewoo Cielo 1995

Posted by Costi VLN on 21 November 2010 - 23:10

...De la mine nu vei mai primi ceva, vreodata, ar fi inutil, nu stii sa primesti, lucru dovedit recent....


Evident,chiar ma miram sa dai vreun exemplu.

Din cate-mi amintesc,in afara de raspunsuri sarcastice nu am primit altceva de la tine.La fel si de la tovarasii tai.

Ar fi trebuit sa tac si acum,cum am facut de fiecare data cand am fost luat la misto in toate paginile postate pe forum insa m-am saturat in 2 ani si ceva..Si cand am deschis gura,sa ma apar gata....

M-am saturat de inganfarea voastra,o-ti avea voi masini mai scumpe,mai puternice,insa pasiunea isi spune cuvantul.
E de apreciat cel ce-si aduce masina intr-un stadiu,asa cum o fi el,prin munca,in mare parte facuta cu mana lui,decat sa-ti cumperi o masina de n'spe mii de euro,ca deh,am bani.Asta e,eu nu prea am,castig 1600 lei pe luna,insa nu e salariu din care sa nu-mi mai fac ceva la ea,atat cat pot.


Nu-ti place ceea ce fac la masina,ma rog la tigaia asa cum mi-ati numit-o ,nu mai citi frate topicul.E simplu.Asa cum ziceai e inutil.

Apropo,au fost catva pe aici,pe forum ca mi-au cerut ceva pareri si sfaturi cu privire la modificarile aduse masinii,asa cum or fi ele de 2 bani.2-3 cu vechime in forum chiar.
Scuze domnilor moderatori de :offtopic: ,insa am rasuflat si eu...Mi-am spus parerea...
 • VAXXi, Englishman, PetricaPTK and 7 others like this


#495890 Bancuri

Posted by Viktor on 27 September 2010 - 15:38

Doi Unguri in Bucuresti.

Ajung doi unguri in Bucuresti…
Fara nici un ban, foame mare, ce se gandeste unul:
- Hai sa ne despartim si sa cersim, iar la sfarsitul zilei ne intalnim sa vedem cat a strâns fiecare…
Zis si facut! Se despart ei, pleaca fiecare unde crede de cuviinta. Pe înserat se intalnesc, dupa cum au stabilit.
-Tu cat ai strans?
-10 lei…
Si cum ai facut?
-Am fost într-un parc si am scris pe un carton:
NU AM SERVICI, AM 3 COPII DE CRESCUT, VA ROG SA MA AJUTATI!
Dar tu cat ai strans?
-7.658 de lei
-Iooy!!! Istenem!
Dar cum ai facut?
- Am scris pe un carton:
SUNT UNGUR! IMI LIPSESTE 1 LEU SA MA INTORC ÎN UNGARIA.


LE. :-? Stau si ma gindesc, oare eu citi forinti voi stringe de spun ca-mi lipseste un forint, sa ma intorc in RO? :))
 • tolin, Esperatul, Mircea and 7 others like this


#507598 Bancuri

Posted by NFS on 15 December 2010 - 15:41

Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool.
Rezulta de aici, ca restul de 77% se datoreaza unor jeguri de indivizi care beau cafea, ceaiuri, sucuri si alte porcarii de genul asta.
Asa ca fiti foarte atenti la aia care nu beau alcool. Ei cauzeaza de trei ori mai multe accidente!
 • VAXXi, Wolfman, Zmeul cel rau and 7 others like this


#503031 Bancuri

Posted by Wolfman on 17 November 2010 - 16:49

Corporatist de succes în zece pași

• Te naști într-un sat de pe lângă un oraș mai mare (Brăila sau Galați, de preferință). Satul vostru are și o șosea. Tu nu stai la șosea. Acolo stau ăia înstăriți. Tu nu ești.

• Crești auzind-o pe maică-ta spunându-și cât e de proastă că l-a luat pe tac-tu și spunându-ți că dacă nu înveți ai să ajungi că el.

• La școala din sat ești primul. Maică-ta e mândră, vecinele ­invi­dioase, taică-tău bea în cinstea ta.

• Dai la liceu la oraș. Primul șoc cultural. Stai la o mătușă. Domnișoară la 50 de ani. Pentru tine e zâna cea bună, pentru vecinii ei, „nebuna de la cinci“. Îți petreci mare parte la baie. WC-ul în casă te fascinează.

• După primul an de liceu în care ai fost doar al cincilea din clasă și maică-ta aproape că te renegase, te acomodezi și te faci tocilar. Ți se zice „Țăranu“, fetele îți vorbesc frumos doar când îți cer tema, băieții joacă fotbal cu ghiozdanul tău.

• Ajungi la facultate. La București. Al doilea șoc cultural. Maică-ta îți trimite scrisoare că poate să moară liniștită. În aceeași scrisoare mă-ta mare zice că ea vrea să te vadă însurat și că moare dup-aia. Stai la cămin și te descurci cu mâncare de acasă ținută la rece pe pervazul ferestrei. Și aici ești printre fruntași.

• În ultimul an de facultate, te duci internship. Stai opt luni neplătit, după opt luni șeful biroului îți zice: „Avem un post liber“. Accepți chiar salariul minim pe economie. O suni pe maică-ta și-i dai raportul. E atât de fericită încât, se gândește că, acum că te-ai realizat la București, ar putea să-l lase pe tac-tu și să vină să stea cu tine.

• La job vii primul și pleci ultimul. Lucrezi în weekend și de acasă. Ești ultra-obedient și pupincurist. Colegii sunt scârbiți de tine, șeful te place și te exploatează. Îți mărește salariul. Poți chiar să îi trimiți și maică-tii niște bani.

• Te însori cu cea mai frumoasă fată de la tine din sat. E și ea venită la București, dar nu a avut succesul tău. Faceți nuntă în sat. Maică-ta plânge, bunică-ta nu moare, în schimb e mort de beat taică-tău.

• Ești avansat. Ceva directoraș. Ea e gravidă. Faci credit pentru casă și mașină. Te așteaptă 25 de ani de rate și vacanțe în Turcia și Grecia. Bunică-ta a murit, maică-ta vine la voi să vă crească plodul, taică-tău e tot la birt. Nu ești fericit, dar ești împlinit.
 • VAXXi, Zmeul cel rau, Esperatul and 6 others like this


#502358 Bancuri

Posted by Wolfman on 13 November 2010 - 07:56

O tipa prospat casatorita scrie un e-mail mamei sale: "Buna mama, de cum m-am casatorit el nu ma lasa nici pentru o clipa, mi-o trage peste tot: in pat, in baie, pe birou, in fata monitorului-rirdfsh frnashir AFD shfrirash ljmsniwux "
 • VAXXi, Mircea, Tommy and 6 others like this


#526943 Bancuri

Posted by uskt2005 on 12 May 2011 - 15:00

Cativa barbati intr-un bar, vizionand un meci de fotbal impreuna. Deodata suna un telefon. Unul dintre ei raspunde:
El: alo, da! Ea: iubitule, tu esti? nu te aud prea bine! Esti in bar? El: da, draga mea. Ea: dragul meu, sunt in fata unui magazin de blanuri si am vazut o haina de vizon pretioasa! sa o cumpar ?! costa doar 3.000 de euro… El: da. Desigur iubito! Cumpara-ti si o geanta sa se asorteze! Ea: esti un inger… dar stii, in dupa masa asta am trecut pe la un dealer auto si ma gandeam ca ar cam fi timpul
sa-mi schimb masina. N-o sa-ti vina sa crezi, au un BMW ultimul model si nici nu este asa de scump, 55.000 de euro. Sa-l iau?! El: scumpa mea, bineinteles… dar
spune-le sa ti-l dea cu toate optiunile
posible. Sotia, vazand ca toate rugamintele ei au succes, isi incerca norocul inca o data. Dragul meu, iti amintesti ca mama ar dori sa vina sa locuiasca cu noi. Hai sa facem proba o luna si dupa aceea hotaram. El: bine, bine, dar asta-i tot, sa nu-mi mai ceri si altceva, da, iubi? Ea: da, da, e perfect. Oh, cat te ador, dragostea mea. El: si eu, iubito… un pupic dulce. Barbatul inchise telefonul, se
uita de jur imprejur si intreba: Stie cineva al cui este mobilul acesta?
 • ileana, Tommy, rm.popa and 5 others like this


#523328 Bancuri

Posted by Viktor on 02 April 2011 - 23:20

Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa ma incalzesc…. cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa … as fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acum ?
Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice… ca barbat!
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.
In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea.
Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe.
Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.
A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.
Ce sa va zic … era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment.
Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata…
- Da, sigur, iubita.
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul… Putem merge sa platim la casa.
Eu , abia m-am abtinut cand i-am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a “cazut” si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp … Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie ?
Si tocmai atunci cand privirea ei s-a oprit asupra mea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt ????
:)) • hitman, ileana, madkat and 5 others like this


#513975 Bancuri

Posted by Englishman on 24 January 2011 - 21:36

Cica moare un inginer si ajunge la Portile Raiului. Il cauta Sfantul Petru prin catastife, prin hartii, agende, caiete, da' nu-l gaseste defel, si atunci îi spune inginerului

- Imi pare rau, nu esti pe lista, nu pot sa te las sa intri. Trebuie sa te duci in Iad. Tipul, ce sa mai zica, se duce in Iad. Dar nu trece multa vreme, si inginerul, satul de mizeriile specifice Iadului, se pune pe treaba si incepe sa proiecteze diverse imbunatatiri.

Cu trecerea timpului, in Iad incep sa beneficieze de ISO 9000, SAP, control de fluxuri de cenusa, aer conditionat, cuptoare de smoala cu alimentare automata, closete cu auto-spalare, sala masinilor, programe de siguranta si prevenire a accidentelor, scari rulante, retele de comunicatii cu fibra optica, programe de mentenanta predictiva, sisteme de control field bus si Hart, acces pe baza de amprente digitale, Wi-fi, iPod-uri, etc...

Intr-o buna zi, il suna Dumnezeu pe Satana la telefon si-l intreaba:

- Ei, si cum e pe la voi, cum merg lucrurile pe acolo jos?

Ii raspunde dracul:

- Suntem pe cale sa ne certificam ISO 9000, 14000, 18000, 21000, avem un sistem de control de flux al cenusii, aer conditionat, closete cu drenaj prin infrarosii, scari rulante cu limitatoare automate de sarcina, echipament domotic pentru eficienta energetica, Internet la liber... Pana si eu am publicat prima versiune a paginii mele web.

La care Dumnezeu tuna prin telefon:

- Ceeeeeeee??? Vrei sa spui ca tii cumva acolo la tine vreun inginer???

Scaraotchi, cu tupeu, îi raspunde:

- Da! Da' de ce intrebi?

- Asa ceva nu se poate admite! Ce face un inginer in Iad? Locul lui nu este in Iad. Inginerii intotdeauna merg in Rai. Sa mi-l trimiti imediat, m-ai auzit?

- Nici sa nu visezi asa ceva, zice dracul. Inginerul va ramane cu mine pentru eternitate.

- Trimite-mi-l imediat sau... TE DAU IN JUDECATA!

La care Satana începe sa râda în hohote:

- Nu zau, chiar asa? SI... DE UNDE O SA SCOTI TU UN AVOCAT? • dan_m, Mircea, Tommy and 5 others like this


#506436 Zona Libera

Posted by victimitza on 08 December 2010 - 19:16

NUNUNUNU, domn' Admin! Asa NU! Ai inchis 2 topicuri de dezbateri intense si ne-ai limitat aria la unul singur! Aparitia unor sectiuni si topicuri noi este o nevoie stringenta iar tu inchizi topicuri?! Si asa acest forum este total neincapator pentru spiritul enciclopedic, umorul debordant , ironia fina si vigilenta civilizatoare a userului Tommy, pentru cugetarile subtile,de larga respiratie culturala ce-i vin ca un suvoi continuu in dulshele grai, pentru alegoriile ovinistice si cabalinistice ale Idolului tolin, pricepit conducator de turma! Unde sa mai fie flagelati si sapuniti ceilalti useri , pentru a renaste cu un suflet curat si umil, o educatie aleasa si o mentalitate pe placul celor 2 INVATATORI?! Dar fie! Cu cat libertatea de exprimare a acestor fiinte exemplare va fi ingradita, cu atat vom pretui mai mult fiecare cuvant, spre bucuria spiritelor noastre avide de lumina adevarului si nobletea cugetului...
 • VAXXi, ileana, Ami and 6 others like this


#503759 Daewoo Cielo 1995

Posted by madkat on 22 November 2010 - 09:50

@tolin si @tommy - cred ca exagerati oleaca - din postarile voastre se intelege ca v-ar placea o sectiune "masina mea" doar cu masini fara absolut nici o modificare, intretinute conform cartii de service, in cel mai rau caz cu alt casetofon decat cel stock.
Problema e ca ar deveni plictisitare si cvasiinutila - aceasta sectiune n-ar fi buna decat sa vezi cum sa iti intretii masina. Chestii care sunt oricum tratate in sectiunile dedicate modelelor.

Iar despre Costi - este un om pasionat de un fier, si care investeste mult timp si multi bani in a-i face tot felul de modificari. Ca unele nu sunt ok, dupa parerea unora sau altora, ca altele sunt incorecte tehnic - e alta poveste, dar macar omul asta accepta pareri si sfaturi de la toata lumea.
In plus, fiecare isi ia ce il intereseaza din acest topic; unele (care nu tin neaparat de kitsh sau tuning) lucruri sunt chiar interesante, si au dat idei si altora.
Banii bagati? treaba lui ce face cu ce castiga, si bravo lui ca are vointa de a-si urmari pasiunea.
Pot intelege foarte bine treaba asta - puteam si eu sa imi dau Cielo-ul, sa imi iau un Golf, o Astra etc. Fara absolut nici un efort din punct de vedere financiar. De ce nu am facut-o? Pentru ca tin la masina mea. Stiu, greu de inteles pentru unii, integrati probabil mai bine in societatea de consum, pentru care masina e un consumabil care se schimba la cativa ani.

Cu un lucru sunt de acord, Tolin - o masina este ok cand iti petreci mai mult timp in ea, decat sub ea.

Cat despre tine Tommy, ai o mare problema - o data ce consideri ca ai "evoluat" te uiti in urma cu dispret si scarba. Si ii privesti cu acelas dispret pe cei care sunt in acea "etapa" in care ai fost si tu.
 • VAXXi, PetricaPTK, big2shae and 8 others like this


#518995 Bancuri

Posted by Wolfman on 24 February 2011 - 09:30

MAXIMA ZILEI:

Inainte de o partida de sex ne ajutam reciproc sa ne dezbracam.
Dupa sex, ne imbracam singuri.
Morala : in viata nimeni nu te ajuta dupa ce ai fost f...tut! • ileana, Tommy, lucius_1982 and 4 others like this